nole
Forum VIP
A ja czuje, ze poleciales troche fantazja kibica ????Wiecie co moze jestem za bardzo hurraoptymista , moze za bardzo wierze , moze jestem poprostu inny od wielu osob tutaj i pokladam w Naszych duze nadzieje ale licze i wierze , ze Nasi wywioza medal i to zloty . Ja wiem mielismy slaba grupe , potem fartem dostalismy sie dalej , nastepnie Serbia ktora nam "odpuscila" i pewnie jak niektorzy beda pisac , ze i dzisiaj nam dali . Ale czuje w kosciach , ze powtorzymy ta piekna historie sprzed niedawna . Ze bylismy spisywani na pozarcie ,a tak naprawde jestesmy w 6 , a prawie w 4 najlepszych . Pamietam ten mecz z Brazylia o mistrzostwo , a teraz czuje kolejny mecz o tą sama stawke i to pewnie z USA i nasza wygrana . Najwyzej sie zawiode , dostane kilka hejtow czy tez nie spelni sie moj sen ale czuje , ze znow to bedzie nasz turniej !!
Ja mam za to w glowie ten 5 set z Argentyna i kompletnie frajerskie oddanie tego meczu, potem lekcja siatkowki od Francuzow. Te dwa mecze z Serbia to jest jakis bardzo dziwny temat...6:0 w setach...nie czuje co tu sie tak naprawde stalo ????
Na dzien dzisiejszy dla mnie USA zgarnie zloto.