Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Przecież oni byli do rozklepania na miekko to nie rozumiem tego grania: laga do przodu a moze coś się uda. Zero kombinacji. Przecież to woda na młyn dla przeciwnika...
Właśnie reklamowali Gwiazdy Legii - najważniejsze wydarzenia ciekawe w którym numerze będzie ten dzisiejszy mecz. Jest to ważne wydarzenia w historii Legii.
Niby którzy? Laskowski nigdy się nie stopuje z komentarzem, jedzie równo po kobyle, nie raz nie dwa dawał dobre show jak chociażby z Kolumbią jak szmaciarze przegrali 0-3 w Rosji
Żewłak miękka faja zawsze była. Nie będzie szkalował kolegów po fachu.
Normalnie grane by było na Pasta dnb all in, ale podejrzewam, że od 2 minut Gliwice będą w takiej presji by wygrać, skoro Luksmeburg mógł a oni że nie dadzą rady jak znam życie. Jeszcze ten duet Czerwiński&Jodłowiec w składzie.
Piast 1X 1,70 bet
bajka :cash::cash::cash: mam nadzieje że ktoś skorzystał, do tego wreszcie kupon w temacie siedzi, i jeszcze dwa mecze tenisowe w grze. :champagne::dance:
Sevilla 1,5 połowa 1.80 i 3,5 1.80
Takie coś pograłem jeszcze bo się wkurzyłem na bESIKTAS :cholerniezly:
Legia Warsaw - Dudelange 2 4
Do boju dudalange jesteście w stanie to wygrać