>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [79]

Status
Zamknięty.
furman19 928

furman19

Użytkownik
Dudelange win 3.25 uni
Po takim kursie trzeba próbować. Goście lepsi w pierwszej połowie. Legia w 10 nie poradzi sobie
:cwl:✅Pewniejszą inwestycją od złota jest granie przeciwko polskim ekipom w lidze Europy.

Otrzymane punkty reputacji: +2
grabarz01 2,9K

grabarz01

Użytkownik
Przecież oni byli do rozklepania na miekko to nie rozumiem tego grania: laga do przodu a moze coś się uda. Zero kombinacji. Przecież to woda na młyn dla przeciwnika...

D 86

dzordan89

Użytkownik
Właśnie reklamowali Gwiazdy Legii - najważniejsze wydarzenia ciekawe w którym numerze będzie ten dzisiejszy mecz. Jest to ważne wydarzenia w historii Legii.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Komentatorzy też na podobnie żałosnym poziomie broniąc ogórasów początkiem sezonu. Haha. Pełna profeska!
Niby którzy? Laskowski nigdy się nie stopuje z komentarzem, jedzie równo po kobyle, nie raz nie dwa dawał dobre show jak chociażby z Kolumbią jak szmaciarze przegrali 0-3 w Rosji

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
grac45 , miałem na myśli Żewłakowa.
Żewłak miękka faja zawsze była. Nie będzie szkalował kolegów po fachu.
Normalnie grane by było na Pasta dnb all in, ale podejrzewam, że od 2 minut Gliwice będą w takiej presji by wygrać, skoro Luksmeburg mógł a oni że nie dadzą rady jak znam życie. Jeszcze ten duet Czerwiński&amp;Jodłowiec w składzie.
Piast 1X 1,70 bet

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Red Bull Brasil - Ferroviaria SP over 1,5 1.24
Red Bull Brasil - Ferroviaria SP over 2,5 1.80

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
i Beretns już secik ugrała z Kvitova, kolejny cudowny dzień i olbrzymi plus. Ciekawe co na to hejter dolgo , jakimi mądrościami sie popiszę.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
bajka :cash::cash::cash: mam nadzieje że ktoś skorzystał, do tego wreszcie kupon w temacie siedzi, i jeszcze dwa mecze tenisowe w grze. :champagne::dance:
Kosz to chyba nawet więcej niż fart. Patrząc na pierwszą pilowe to ten over nie miał prawa być pokryty

U 0

Gość
Sevilla - Zalgiris over 1,5 1.70
Dokładam ostro jeszcze jak nie wpadnie to lipa

U 0

Gość
Sevilla 1,5 połowa 1.80 i 3,5 1.80
Takie coś pograłem jeszcze bo się wkurzyłem na bESIKTAS :cholerniezly:
Legia Warsaw - Dudelange 2 4
Do boju dudalange jesteście w stanie to wygrać