Mam pytanko co do BAH. Czy wpłaty np. z Pko Bp przez Truslty są natychmiastowe jak Pisze? Baba na czacie twierdzi ze tak ale różnie się zdarza i można też czekać. A nie chce sobie zamrozić kasy
Afreeca Freecs win (LoL, LCK) @1.9
Jedna juz wygrali mapkę, pozostały jeszcze dwie. Lepiej sie odnajdują w obecnej mecie i reagują na styl przeciwnika. Pograłem tez pre ale nie byłem pewny czy ma to racje bytu, pierwsza mapka mnie utwierdziła. Dlatego podaje wciąż dobry kurs.
Mam dziś plan zarobic w koncu na lidze japonskiej i koreanskiej ????
Myslalem, myslalem i wymyslilem...gram undery w 1 połowach w 3 najbardziej mi pasujacych do tego meczach.
Zawsze na overach topie tam pieniadze, wiec dzis jest plan wygrac ???? Kobe - Hiroshima @ under 1,5 gola w 1 poł.
Tokyo - Kashiwa @ under 1,5 gola w 1.poł.
Suwon - Seul @ under 1,5 gola w 1.poł. @ AKO 2,45
Ktoś wie jakie są limity na okręgówkę i okręgowy puchar polski w Forbecie ? Przecież tam grają same alkusy z Rzeźnikiem z Kartoflisk na czele ???? Jednak sądzę, że forbet też wie o potencjalnych wałkach i pewnie będzie można obstawić za 20 zł maks ????
Szybkie pytanko ktoś probówał w ostanim czasie wykupic dostep do delta media player ? probowałem dzis na 2 kartach i nie da sie ;/ mam taki komunikat : Operation failed, transaction failed security checks.
Ktoś cos ?