Ja nie widziałem( odpowiadam ; żeby był jakiś odzew):sun:Mam takie pytanie, ktore nagrodze reputami, medalami i samymi bonusami.
Zadawalem je tutaj juz, ale bez odzewu ????
Czy ktos trafil gdzies na jakis streamach, czy innym miejscu na transmisje zuzla ze szwedzkiej ligii ?
Może i wejdzie, ale samo granie jakiegokolwiek undera przy takiej pogodzie na Wrigley nie ma sensu.Chicago Cubs - Milwaukee Brewers - u9 @2,25, dobry kursik powinno siąść ????
No faktycznie jak już kolega napisał, jest na Eleven, streamik tutaj: http://tele-wizja.ru/eleven/Mam takie pytanie, ktore nagrodze reputami, medalami i samymi bonusami.
Czy ktos trafil gdzies na jakis streamach, czy innym miejscu na transmisje zuzla ze szwedzkiej ligii ?
nie, 2:0 lub jednym golem ale wyżej niz 2:1 np. 3:2,4:3Panowie czy Legii w rewanżu wystarczy wynik 1;0
Tak przypadkiem zerknąłem na TVP Sport i zauważyłem tlumyyyyy kibicow na tym meczu ???? ????No jak tak Pliskova będzie returnowac to szybkie 2:0
Po co przychodzić jak wynik jest oczywisty ????Tak przypadkiem zerknąłem na TVP Sport i zauważyłem tlumyyyyy kibicow na tym meczu ???? ????
wiz1.netMam takie pytanie, ktore nagrodze reputami, medalami i samymi bonusami.
80 min 3:1Włochy u 19--Chorwacja u 19 over [email protected]
Jak Kucharczyk po meczu ????Jak Radwańska wygląda?
łatwy pieniądz :cash:Kyrgios - Kudla o9,5 1 set @1,7
Stawka: 5j
Kyrgios - Kudla o10,5 1 set @2,9
Stawka:4j
6:2 teraz jazda po mecz!!!Lepchenko +1,5 seta @1,91
Stawka: 3j