>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [79]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
dzizys Kachanov przełaczył tryb gry z &#39;profesor&#39; na &#39; jestem pipą&#39; ???? i co sie stało z bolem kolana Nadala przeciez miał krczowac?? hahaha

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Moze i mecz ogarnie ale thiem jest tak niestabilny. Mecz na tacy. Prowadzi 30:0 i przegrywa 4 pkt z rzedu konczac dwoma df. On nie ma 18 lat a zachowuje sie jak junior.
Thiem @1,95 przy 2:5
✅✅✅ ale pajacerke co gosc odstawial to chcial pobic kyrgiosa. Nawet handi setowe weszlo z tasiemki .
Jak ktos sie bawi ze mna to 3 kupon juz w temacie

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
13.
Spotkanie: UTC Cajamarca - Deportivo San Martin
Typ: Btts/yes (0:0 HT)
Kurs: 4.50
Bukmacher: Bet365
Podwójna

14.
Spotkanie: UTC Cajamarca - Deportivo San Martin
Typ: UTC czyste konto? Nie (0:0 HT)
Kurs: 2.62
Podwójna

5/10
15.
Spotkanie: Guimares - Tondela
Typ: X2 (1:0 58min)
Kurs: 3.75
Podwójna.

Edit.
:]

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Ice Hockey. WHL. Pre-season.
Moose Jaw Warriors - Saskatoon Blades 1 tercja over 1,5 1.60
Start o 22
Bardzo mocno gram ten typ na odrobienie jak nie wejdzie jutro lm kolejne wyzwanie
0-0 ⛔ co jest z tym wszystkim nie wieżę co odwalili :cholerniezly::headbang::sarcastic:
I znowu trza odrabiać kolejne hokeje o 1 będe grał na Gole nie na 1 tercje bo to jest mało prawdopodobne ż ewejdzie Kurde o 1 mam pewke z 1.80 obym sie nie mylił zapodam go niebawem i to zagram z połową stawką zwiększe bardzo dużo 5 krotnie ,niema co i tak dzisiaj Karpat uwalił mi tasme z samimi golami ,trudno ,taki sport jest już mam na jutro lm z hokeja zrobiąną na gole
na wygrane tylko 2 mecze są w miare pewne

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Nigdy nie zrozumiem tych bukmacherów i ich wystawiania kursów, to jest czarna magia. Anderson przegrywa mecz 0-1 w setach i 1.95 na mecz jego, jest 2-2 i 1.9. Zdumiewające:sarcastic:

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
cs, start za ~30min
HellRaisers - Mous @2,7
Mous totalnie bez formy jak na razie, wczoraj wyglądali beznadziejnie zarówno indywidualnie jak i drużynowo. Do HR dołącza dzisiaj woxic, IMO spokojnie mogą to wziąć i żal nie spróbować po takim kursie.
⛔⛔

U 0

Gość
Ice Hockey. QMJHL. Pre-season.
Kitchener Rangers - Moncton 1 1.80
Kitchener Rangers - Moncton 1 tercja over 1,5 1.60
Kitchener Rangers - Moncton over 4,5 1.40
Ten meczyk ale pewnie nikt nie będzie miał z tych niższych z Canadyjskiej ligi
cały hokej na gole umnie w temacie na 4,5 raczej pewki niektóre są ,małe kursy ,ale ja dawałem najniższa linie

U 0

Gość
Anderson tego nie skończy.
Niekracz mi lepiej do jasnej cholery ,bo am go na tasmie ako ponad 10 i chyba sie zastzrele jak nie wejdzie
Jak wywala na auty :headbang::slap:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom