na własne życzenie bo po bramce na 1-0 mieli jeszcze kontrę która powinna się skończyć bramką na 2-0, tylko że gość z Paok zamiast podawać oczywiscie próbował minąć przeciwnika i ocywiscie stracił piłkę, nie chcieli 2-0 to mają 1-3, no frajerzy to chyba najlepsze określenie tego w jaki sposób odpadają z LM.szkoda , zawsze jakies urozmaicenie ,Benfica i tak z grupy nie wyjdzie
Postawiłem teraz jeden dla sprawdzenia. Przegrany i od razu rozliczyli.Czasami tak u nich jest
wiem ogladałem do momentu zaliczenia BTS i faktycznie na poczatku załowałem ze zamiast BTS nie dałem Over . Ale jednak marka to marka ????na własne życzenie bo po bramce na 1-0 mieli jeszcze kontrę która powinna się skończyć bramką na 2-0, tylko że gość z Paok zamiast podawać oczywiscie próbował minąć przeciwnika i ocywiscie stracił piłkę, nie chcieli 2-0 to mają 1-3, no frajerzy to chyba najlepsze określenie tego w jaki sposób odpadają z LM.
Za ten faul na karny gosc dostal kartke i w tej chwili jest juz 5.I chyba po kartka. Chyba że ktoś nie wytrzymie.
@ 3.30 było na Pliskova 2 set przy 0-3Bogdan z 3:0 i 30:0 na 3:6 w drugim. Zagotowala sie dziewuszka.
Nie wiem czemu ale zdarzają im się takie "zawieszki".Postawiłem teraz jeden dla sprawdzenia. Przegrany i od razu rozliczyli.
Właśnie wpadła bramka, nie ma za co kolegoW meczu PSV - BATE coś jeszcze wpadnie?