>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [79]

Status
Zamknięty.
mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Pre z MLB na 20.00
Detroit @ Kansas
Over 15.5 hits @ 1.82
Adrian Caravano/Arnaud Loiseau +1.5 seta @ 1.83
Cytując klasyka &quot;to nie są leszcze, Stefan&quot;.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Mets @ Cubs
Under 1.5 Home runs @ 2.75 1xbet

Wieje dość mocno na infield. W takich warunkach na Wrigley Field trzeba naprawdę mocno zapierdzielić żeby piłka wystarczająco daleko poleciała.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Hutnik-Dziki kosz
Under 36.5 IV kwarta @ 2.70 ⛔
Mecz rozstrzygnięty. Sparing więc nikt nie będzie w koncowce sie faulowal. Może też w IV kwarcie zagrają zawodnicy bardziej rezerwowi.

Jednak Dziki poszły na dziko w tej kwarcie.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Medvedev nie dał Grekovi jednego brejkpointa nawet przy swoim serwie . kiedy jest 2:0 zero w setach i break w 3cim rusek daje 10 brejkopitow od ręki ???? D

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Stefanos z 2:4 na 5:4 i serwis w 3 secie. A do tego momentu nawet bp nie powachal. I moze uratuje te tasiemki na o3,5 seta
Oglada to ktos?
Tenis to nie moja bajka,ale śledzę wyniki i sobie tak myślę co grający teraz porabiają stawiając w pre po @1.05.Pewnie ręką na tel i trzeba dzwonić po erke:cwl::cwl:
O przepraszam ja zagralem po 1,1. Tak marnych kursow jak 1,05 nie ruszam. ;)

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Stepens kolejna warjatka i podpucha ,dziękujemy bardzo ładnie tenis sklada hajs bukom i tylko się buki cieszą
Tenis jest nie do gry tam wszystko możliwe jest ,taka faworytka zapierdziela taśme i pewnie 1 źle bedzie ,jak zawsze umnie jest czy piłka czy hokej już niemma sił do 1 :headbang::sarcastic::sweat: ???? błedów

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom