Chyba medicala brałDziwna sprawa, ze Ruud taki oklep zgarnia.
Ja to bylem praktycznie pewny, ze tu bedzie 4-5 setow walki.
Chyba medicala brałDziwna sprawa, ze Ruud taki oklep zgarnia.
Ja to bylem praktycznie pewny, ze tu bedzie 4-5 setow walki.
Zagłębie over 8,5rr 1,85
forum działa poprawnie od wczoraj od 19Przez ostatnie dni forum chodziło tak, że lepiej było w ogóle nie wchodzić. Nie ładowały się tematy, a jak już się wczytały po 5 minutach, to wszystko było porozrzucane po całej stronie, obrazki się nie ładowały i ogólnie to był kompletny chaos. Dzisiaj chyba dopiero zaczęło już normalnie działac, a jak wszedłem to już się zaczął mecz i nawet tutaj nie wrzuciłem pustego typu, a co dopiero się rozpisywać w dziale. Gratulacje dla tych, którzy o tym wspominali w dziale i pograli.
5.
Spotkanie: Zagłębie Sosnowiec - Śląsk Wrocław
Typ: Sosnowiec over 1.5 gola (0:2 46min)
Kurs: 5.00
Bukmacher: Bet365
Nie trzeba pisać że jest to ryzykowny zakład.
Polecam Btts w meczu po 1.75 - bezpieczniej
0/4
Ja wszedłem dopiero dzisiaj już w trakcie meczu, ale już mniejsza o to. Kto grał ten grał, kto nie - trudno.forum działa poprawnie od wczoraj od 19
płaczku nr. 1 na forum. Do federera porównywany stylem, bo ma meega podobny a nie potencjałemTen Dimitrov to miernota jak ich malo. Gdzie on do Federa porownywany jak on sie nawet do Wawrinki nie umywa. Szwajcar wygral 3 szlemy w karierze , a Dimitrov nie wygra ani jednego.
edumnd kontuzjowany jest, ledwo biegaciekawe czy Edmund przegra z Lorenzim)
bardzo możliwe, nie wiem co on odwala.ciekawe czy Edmund przegra z Lorenzim)
To trzeba grać na niego w dafabet. Oni w przypadku kreczu za zwycięzce meczu biorą tego kto wygrał pierwszego seta.edumnd kontuzjowany jest, ledwo biega
będzie krecz bankowo
'a jak Edmund dogra do konca?? to co wtedy? ja tam obstawiiam ze dogra do konca i przegra w 4 setachpłaczku nr. 1 na forum. Do federera porównywany stylem, bo ma meega podobny a nie potencjałem
idź płacz gdzie indziej, życie już dawno przegrałeś, nie wiem co przegrywasz teraz xddd od 100 lat na tym forum haha
edumnd kontuzjowany jest, ledwo biega
będzie krecz bankowo
Większego debilizmu dawno nie słyszałem, nie wprowadzaj w błąd.To trzeba grać na niego w dafabet. Oni w przypadku kreczu za zwycięzce meczu biorą tego kto wygrał pierwszego seta.
Od kiedy? ????To trzeba grać na niego w dafabet. Oni w przypadku kreczu za zwycięzce meczu biorą tego kto wygrał pierwszego seta.
Od kiedy pamiętam.Od kiedy? ????
to są tzw jaja. ja nie ogladam Edmunda a czy ktos jest w stanie powiedziec w ktorej czesci meczu on doznal tej kontuzji?? przweciez on powinien LOrenziego na hardzie rozjechac 6:1 6:2 6:2 w poltorej godzinyEdmund tego starucha amatorskiego może poskładać nawet z kontuzją, wziął proszki od bólu. zobaczymy
Ale łapie sie za więzadła co chwila, więc nie wróże nic dobrego i tak