>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [79]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
oficjalne otwarcie turnieju dziś w nocy a nr 1 już nie ma. Brawa dla Kanepi za solidny wystep i że się nie podłamała jak halep doszła na 4:4

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
oficjalne otwarcie turnieju dziś w nocy a nr 1 już nie ma. Brawa dla Kanepi za solidny wystep i że się nie podłamała jak halep doszła na 4:4
A przestań, Halep się zbłaźniła i tyle, z taką grą to jeden Szlem który ma to max, więcej w Szlemach nie ugra jeśli potrafi przegrywać w pierwszych rundach z takimi tuzami jak Kanepi.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
A przestań, Halep się zbłaźniła i tyle, z taką grą to jeden Szlem który ma to max, więcej w Szlemach nie ugra jeśli potrafi przegrywać w pierwszych rundach z takimi tuzami jak Kanepi.
Kanepi to nie ogórek, sam miałem grac jakieś handi w jej stronę ale u estonki ostatnio różnie ze zdrowiem a simona ładnie grała w turniejach poprzedzających i bałem się szybkiego lania. Serena przegrywała z Razzano w Paryżu, Muguruza tez odpadała w 1 rundach, Kerber czy Pliskova tez dostawały szybkie lanie, ale fakt Halep przytrafia się too dość często.
Mertens miała 6:5 40:15 i serwis w drugim, czyli meczowe i przegrała 4 pkt z rzędu i teraz tb, ciekawe czy ogarnie

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
A co do Simona wystarczyło przeczytać analize w dziale na temat tego spotkania. Oby się Gilles nie rozluźnił tylko szybko skończył dzieło.
Nie trzeba było na forum zaglądać, żeby o tym wiedzieć. Tylko głupi grał młodego łba i przeszedł obojętnie obok takiego kursu na Simona. 2-0 w setach, ja już mam rozliczony plusik, więc dla mnie Simonek już może się rozluźniać ????

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Nie trzeba było na forum zaglądać, żeby o tym wiedzieć. Tylko głupi grał młodego łba i przeszedł obojętnie obok takiego kursu na Simona. 2-0 w setach, ja już mam rozliczony plusik, więc dla mnie Simonek już może się rozluźniać ????
skoro wiedziałeś to mogłeś się tym podzielić przed spotkaniem, bo od tego jest to forum, żeby dać tez innym zarobić.

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
5.
Spotkanie: Zagłębie Sosnowiec - Śląsk Wrocław
Typ: Sosnowiec over 1.5 gola (0:2 46min)
Kurs: 5.00
Bukmacher: Bet365

Nie trzeba pisać że jest to ryzykowny zakład.
Polecam Btts w meczu po 1.75 - bezpieczniej
Edit.
Remis grałem w temacie.
Ale 3:3...? :]
1/4

Otrzymane punkty reputacji: +3
prof 62,1K

prof

Użytkownik
Ten Dimitrov to miernota jak ich malo. Gdzie on do Federa porownywany jak on sie nawet do Wawrinki nie umywa. Szwajcar wygral 3 szlemy w karierze , a Dimitrov nie wygra ani jednego.

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
skoro wiedziałeś to mogłeś się tym podzielić przed spotkaniem, bo od tego jest to forum, żeby dać tez innym zarobić.
Przez ostatnie dni forum chodziło tak, że lepiej było w ogóle nie wchodzić. Nie ładowały się tematy, a jak już się wczytały po 5 minutach, to wszystko było porozrzucane po całej stronie, obrazki się nie ładowały i ogólnie to był kompletny chaos. Dzisiaj chyba dopiero zaczęło już normalnie działac, a jak wszedłem to już się zaczął mecz i nawet tutaj nie wrzuciłem pustego typu, a co dopiero się rozpisywać w dziale. Gratulacje dla tych, którzy o tym wspominali w dziale i pograli.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom