U
0
Usunięty użytkownik 130176
Gość
Svitolina :V
po przełamaniu to już trochę inny kurs.Też Giannesiego po 6.10 próbuję i na seta 2.12
Przecież po tym jak pisałem to jeszcze był w Óni przez parę pkt a nawet większy przy bp dla Klizanapo przełamaniu to już trochę inny kurs.
chwilę wcześniej chyba rybarikova odpadłaHalep nr 1 odpada z Us Open jako pierwsza.
A przestań, Halep się zbłaźniła i tyle, z taką grą to jeden Szlem który ma to max, więcej w Szlemach nie ugra jeśli potrafi przegrywać w pierwszych rundach z takimi tuzami jak Kanepi.oficjalne otwarcie turnieju dziś w nocy a nr 1 już nie ma. Brawa dla Kanepi za solidny wystep i że się nie podłamała jak halep doszła na 4:4
Kanepi to nie ogórek, sam miałem grac jakieś handi w jej stronę ale u estonki ostatnio różnie ze zdrowiem a simona ładnie grała w turniejach poprzedzających i bałem się szybkiego lania. Serena przegrywała z Razzano w Paryżu, Muguruza tez odpadała w 1 rundach, Kerber czy Pliskova tez dostawały szybkie lanie, ale fakt Halep przytrafia się too dość często.A przestań, Halep się zbłaźniła i tyle, z taką grą to jeden Szlem który ma to max, więcej w Szlemach nie ugra jeśli potrafi przegrywać w pierwszych rundach z takimi tuzami jak Kanepi.
Nie trzeba było na forum zaglądać, żeby o tym wiedzieć. Tylko głupi grał młodego łba i przeszedł obojętnie obok takiego kursu na Simona. 2-0 w setach, ja już mam rozliczony plusik, więc dla mnie Simonek już może się rozluźniać ????A co do Simona wystarczyło przeczytać analize w dziale na temat tego spotkania. Oby się Gilles nie rozluźnił tylko szybko skończył dzieło.
skoro wiedziałeś to mogłeś się tym podzielić przed spotkaniem, bo od tego jest to forum, żeby dać tez innym zarobić.Nie trzeba było na forum zaglądać, żeby o tym wiedzieć. Tylko głupi grał młodego łba i przeszedł obojętnie obok takiego kursu na Simona. 2-0 w setach, ja już mam rozliczony plusik, więc dla mnie Simonek już może się rozluźniać ????
XDDDDDDMężczyźni grają tu do 2 czy do 3 wygranych setów?
Przez ostatnie dni forum chodziło tak, że lepiej było w ogóle nie wchodzić. Nie ładowały się tematy, a jak już się wczytały po 5 minutach, to wszystko było porozrzucane po całej stronie, obrazki się nie ładowały i ogólnie to był kompletny chaos. Dzisiaj chyba dopiero zaczęło już normalnie działac, a jak wszedłem to już się zaczął mecz i nawet tutaj nie wrzuciłem pustego typu, a co dopiero się rozpisywać w dziale. Gratulacje dla tych, którzy o tym wspominali w dziale i pograli.skoro wiedziałeś to mogłeś się tym podzielić przed spotkaniem, bo od tego jest to forum, żeby dać tez innym zarobić.