>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [79]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Hviti Riddarinn - Midas
Hviti Riddarinn over 4,5 2
Hviti Riddarinn - Midas over 4,5 1.30
Komuś jeszcze nie siadła Ljulbjana ? Wybrałem jeden mecz za grubiej i mam jeden apel. Olimpio, Celticu - nie umiecie grać jak Barcelona, nie grajcie jak Barcelona !
mi nie siadła atalanta i cluj wiec już mam wstręt do tej ligi europy
Szkoda gadać ale na overkach można było zarobić na odpowiednich meczach

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Hviti Riddarinn - Midas
Hviti Riddarinn over 4,5 2
Hviti Riddarinn - Midas over 4,5 1.30
mi nie siadła atalanta i cluj wiec już mam wstręt do tej ligi europy
Szkoda gadać ale na overkach można było zarobić na odpowiednich meczach
3-1 ⛔
Nic nie weszło

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Milojevic ogarnał ???? ✅
Ja to się zawsze zastanawiam jak to jest, że taki Milojevic, który szarpie i gania jak szalony za każdą piłką w 3 secie, w drugim oddaje mecz jak trening z dzieckiem w parku na korcie ????
Podoba mi sie tez bardzo, ze taki Milojevic co chwile przegrywal na swoim podaniu 15:40, ale on ciągle z tego wychodził...a ten drugi...pierwszy BP i oddane podanie. Dla mnie to pokazuje mega charakter walka na tych BP.

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Dobra na noc MLS:
Chicago Fire vs Columbus typ: Chicago lub remis kurs: 1,81 (Unibet)
Jak dla mnie ciekawa opcja. Generalnie Chicago gra mega kiepsko i wszystko dostaje. Na ostatnie 10 spotkań 9 porażek, chociaz sklad do najslabszych nie nalezy. Columbus też jakoś nie blyszczy ostatnio i generalnie na wyjazdach rzadko kiedy się wygrywa w tym MLS. Taki urok. Ja tu widze value jako przelamanie dla Chicago. W pojedynkach besposrednich goscie ostatni raz wygrali w 2015 r. Czyli czysto teoretycznie w tym pojedynku jest spora szansa że Chicago tego nie przegra i na to liczę. Kurs nawet zachęcający. Dla odwazniejszych można próbować win Chicago po 3,35. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Los Angeles over 23.5 w 4 kwarcie @ 2.85 ⛔
Szybko 3 faule Washington złapał.

13 pkt w 5 minut, a później przez kolejne 4 ani jednego ????

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Cs
Kinguin - Tyloo (2 mapa) @2.1 1xbet
Tutaj mocniej, Tyloo tej mapy praktycznie nie gra o czym pisałem w dziale esportu, tu Polacy powinni to ogarnąć.
A dla organizatorów wielki ⛔ za 2h opóźnienia, zamiast spać to człowiek czeka jak głupi :headbang:

Otrzymane punkty reputacji: +8
matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Dobra na noc MLS:
Chicago Fire vs Columbus typ: Chicago lub remis kurs: 1,81 (Unibet)
Jak dla mnie ciekawa opcja. Generalnie Chicago gra mega kiepsko i wszystko dostaje. Na ostatnie 10 spotkań 9 porażek, chociaz sklad do najslabszych nie nalezy. Columbus też jakoś nie blyszczy ostatnio i generalnie na wyjazdach rzadko kiedy się wygrywa w tym MLS. Taki urok. Ja tu widze value jako przelamanie dla Chicago. W pojedynkach besposrednich goscie ostatni raz wygrali w 2015 r. Czyli czysto teoretycznie w tym pojedynku jest spora szansa że Chicago tego nie przegra i na to liczę. Kurs nawet zachęcający. Dla odwazniejszych można próbować win Chicago po 3,35. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Siedzi było 1:1 mało brakło a by Chicago wygrało, ale stracili w 87 ✅

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Jeszcze raz z cs Kinguin win mecz @3.95.
Sorry ale obok takiego kursu nie potrafię przejsc obok. Przegrali mapę przeciwnika 16-14, teraz ich mapa która IMO z taką gra biorą, decider train na którym również dobrze się czują. Albo weekend balowania albo przerwa

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom