portowiecmks
Użytkownik
Borusisia Mgldbach over 8,5 gola kurs 3.20
Borusisia Mgldbach over 8,5 gola kurs 3.20
czyli bramki mają zdobywac obrońcy?Bartkowski i Pietrzak mają po 26 lat więc nie tacy młodzi,a bramki i tak zdobywaja obcokrajowcy.
kurs może nie powalał ale to był czysty, szybki pieniądz. Izraelki musiałby w secie ugrać 22 pkt a skończyło sie szybkim 3:0 dla Belgijek w setach do 11, 6 i 11 także zapasł był bardzo duży.
wyplacac? 2k cashout do wygrania 3700Tez wyglada to ciekawie, ale Vallecano jest dla mnie niewiadoma, beniaminek, pierwszy mecz gra u siebie i moze ten remis wyrwac. Pamietam ze Sevilla w zeszlym sezonie slabo grala na wyjazdach w LaLiga i nawet z takim Eibar 5:1 przegrala. Mimo wszystko i tak mysle ze dzis wygraja.
Zostane przy swoim jednak:
Roma +Inter ako @3,72
takwyplacac? 2k cashout do wygrania 3700
tak tez zrobie. mimo ze kurs na Inter spadl do 1,59
Sassuolo naSassuolo - Inter
BTS HT @4.3
drobniej Sassuolo pierwszy gol do HT @4.00
zanosi się na , ja już robię cashout bez jakichś kilku groszy ;-)Ja gram podobnie na Romę ale z Sevilla zamiast Interu ;-)
Cale szczescie wyplacone i uratowane 2k. ???? Roma na farcie, a trzeba bylo jednak isc w ta Seville, ale lepiej jednak isc po swoje niz sluchac sie innych. 3:0 nie trzeba wyplacac nawet, a Inter w pape poki co.zanosi się na , ja już robię cashout bez jakichś kilku groszy ;-)
Sassuolo - Inter
BTS HT @4.3
drobniej Sassuolo pierwszy gol do HT @4.00
Z jakiego buka wypłacasz?zanosi się na , ja już robię cashout bez jakichś kilku groszy ;-)