to samo co wczoraj, pierwsze dwa sety wyrównane a trzeci do 12 bez walki oddany.Portugalia - Francja set z najmniejsza liczba pkt o39,5 @1,85 siatkówka kobiet mocno
reszta typów na dziś w temacie
Dobrze że inne mecze jak do tej pory dobrze.
to samo co wczoraj, pierwsze dwa sety wyrównane a trzeci do 12 bez walki oddany.Portugalia - Francja set z najmniejsza liczba pkt o39,5 @1,85 siatkówka kobiet mocno
reszta typów na dziś w temacie
W przewadze nie dali radySamara strzeli @2.34
mega szybko chyba nikt nie zdążył ????United over 0.5 HT @3.2
Tez wyglada to ciekawie, ale Vallecano jest dla mnie niewiadoma, beniaminek, pierwszy mecz gra u siebie i moze ten remis wyrwac. Pamietam ze Sevilla w zeszlym sezonie slabo grala na wyjazdach w LaLiga i nawet z takim Eibar 5:1 przegrala. Mimo wszystko i tak mysle ze dzis wygraja.Ja gram podobnie na Romę ale z Sevilla zamiast Interu ;-)
1:1Kopenhaga strzeli
@2.20
nieporozumienieSzwecja @2,42 siatka kobiety
Brazylia
Internacional - Parana @1,75
4-1Litvinov U20 — Starbulls Rosenhaim U18 2 i 3 tercjA OVER 1,5 1.50
rok, albo dwa lata temu była jakas afera z meczami PL chyba coś na terenie Polski albo w Angli przez Polaków nielegalnie rozpowszechnianych i przez jakiś czas nie było spotkania na żywo w soboty o 16. Jest gdzieś materiał o tym w necie.Powiedzcie mi co to za numer wyświetla się na ekranie tv zawsze podczas Premier League?
tu zgodnie z planem, mimo 2 set wyciągnęły do 14 a pozostałe sety na luzie weszły.Czarnogóra - Ukraina o38,5 @1,75 siatka kobiet tez grubo. Powinno być 3:0 dla ukrainy ale po te 14 pkt w secie Czarnogórki powinny ugrac.