Aby urozmaicić nasze forumowe konkursy, specjalnie na gwiazdkowo-noworoczny czas wychodzimy do Was z absolutną nowością - konkursem drużynowym. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Konkurs drużynowy z Betfan
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betfan? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Ja czytalem jakis wywiad z Ferrerem ostatnio. On sam powiedzial, ze po US OPEN koniec kariery. Nic mu nie wychodzi, nie ma przyjemnosci z gry i wedlug mnie on bedzie przegrywal teraz wszystko jak leci, a kursy caly czas wysokie jak cholera na przeciwnikow.
Kurde ja chciałem atakować Safarova w secie ale jakoś przeszło koło nosa a było już dobre 7 na nią. Wolałbym żeby Gavrilova ogarnęła bo dupsko boli, że kurs koło nosa ;p
Kurde ja chciałem atakować Safarova w secie ale jakoś przeszło koło nosa a było już dobre 7 na nią. Wolałbym żeby Gavrilova ogarnęła bo dupsko boli, że kurs koło nosa ;p
tak patrzac po wyniku i to jak grała Gavrilova od stanu 5:2 w 3 secie to ten mecz smierdział ???? swioją drogą ciekawe jaki jest rekord podwojnych w meczu WTA ciekawe 17 podwojnych tto juz jakies osiagniecie. Safarova przegrała 1 seta praktycznie ze stanu prowadząc 4:1 2 seta Daria przegrała prowadząc ze stanu 4:2 i 3 ego Daria ze stanu 5:2
tak patrzac po wyniku i to jak grała Gavrilova od stanu 5:2 w 3 secie to ten mecz smierdział ???? swioją drogą ciekawe jaki jest rekord podwojnych w meczu WTA ciekawe 17 podwojnych tto juz jakies osiagniecie. Safarova przegrała 1 seta praktycznie ze stanu prowadząc 4:1 2 seta Daria przegrała prowadząc ze stanu 4:2 i 3 ego Daria ze stanu 5:2