mrbrightside
Użytkownik
Ferrer to naprawde juz powinien skonczyc kariere zal patrzec jak sie gosc meczy i jest cieniem dawnego Dawida" Pitbula " Ferrera
2:2Honka Akatemia wygra 2 połowe 2,10
Wieku niestety nie oszukasz, Ferrer zawsze był walczak. Zresztą rok temu w podobnym okresie roku jeszcze coś tam ciupałFerrer to naprawde juz powinien skonczyc kariere zal patrzec jak sie gosc meczy i jest cieniem dawnego Dawida" Pitbula " Ferrera
3 połowa 7-0FLOORBAL
Mlada Boleslav - Langnau 3 połowa over 2,5 1.60
Mlada Boleslav - Langnau over 10,5 1.50
Vendsyssel FF - AaB Aalborg
over 0.5 FT po 2.00
Siemka. Dużymi stawkami tam możesz operować?.Ferrer 1 set win 2.40 boyle
Ok. Dzięki za info.Aktualnie gram malymi 20-50e na live
Gavrilova popełniła dotąd 16 podwojnych ????Gavrilova 2 set 4:2->4:6, 3 set powoli idzie z 5:2 na 5:7, żal
Kurde ja chciałem atakować Safarova w secie ale jakoś przeszło koło nosa a było już dobre 7 na nią. Wolałbym żeby Gavrilova ogarnęła bo dupsko boli, że kurs koło nosa ;pGavrilova popełniła dotąd 16 podwojnych ????
edit juz 17
tak patrzac po wyniku i to jak grała Gavrilova od stanu 5:2 w 3 secie to ten mecz smierdział ???? swioją drogą ciekawe jaki jest rekord podwojnych w meczu WTA ciekawe 17 podwojnych tto juz jakies osiagniecie. Safarova przegrała 1 seta praktycznie ze stanu prowadząc 4:1 2 seta Daria przegrała prowadząc ze stanu 4:2 i 3 ego Daria ze stanu 5:2Kurde ja chciałem atakować Safarova w secie ale jakoś przeszło koło nosa a było już dobre 7 na nią. Wolałbym żeby Gavrilova ogarnęła bo dupsko boli, że kurs koło nosa ;p
Nie ogladalem wiec ciezko sie odniesc ale przebieg setow podejrzany. Tyle ze to baby wiec trzeba brac poprawke.tak patrzac po wyniku i to jak grała Gavrilova od stanu 5:2 w 3 secie to ten mecz smierdział ???? swioją drogą ciekawe jaki jest rekord podwojnych w meczu WTA ciekawe 17 podwojnych tto juz jakies osiagniecie. Safarova przegrała 1 seta praktycznie ze stanu prowadząc 4:1 2 seta Daria przegrała prowadząc ze stanu 4:2 i 3 ego Daria ze stanu 5:2