Wiem, ze po meczu głupio sie wymądrzać ale kiedy ty widziałeś, ze ta bramka wisi w powietrzu?? Masa niedokładnych podań Pogoni i ogólnie mądra gra Piasta. Lekko i spokojnie radzili sobie z atakiem gospodarzy.Pogon zaczyna sezon jak rok temu tylko, ze składowo jest duzo duzo słabsza niz w zeszłym.. oj portowcy
No jak kiedy przecież piłka przekroczyła linie bramkową, tylko ze nie całym obwodem to tego typu rodzaju sytuacji mam sie nie kierować w wyborze zdarzenia ?:highhive: Nie wspominajac o poprzeczce w ostatniej akcji 1 połowy badz na poczatku 2-giej.Wiem, ze po meczu głupio sie wymądrzać ale kiedy ty widziałeś, ze ta bramka wisi w powietrzu?? Masa niedokładnych podań Pogoni i ogólnie mądra gra Piasta. Lekko i spokojnie radzili sobie z atakiem gospodarzy.
cs
Tempo Storm - Imperial @2,5
Oczywiście, ze warto wtedy iść gruuuubo w over. Tyle, ze Pogon ch..ja grało i mimo tego trochę na wyrost stwierdzenie, ze bramka wisiała.No jak kiedy przecież piłka przekroczyła linie bramkową, tylko ze nie całym obwodem to tego typu rodzaju sytuacją mam sie nie kierować w wyborze zdarzenia ?:highhive:
Suma sumarum napisałeś, ze warto iść w bramki lecz pozniej, ze nie poradne ataki. Nie napisałem, ze BRAMKI wiszą w powietrzu tylko, ze bramka wisi dla Pogonii jedynie moge sie zgodzić, ze nie ma sensu klocic sie nad rozlanym mlekiem, powodzenia i wygranych.Oczywiście, ze warto wtedy iść gruuuubo w over. Tyle, ze Pogon ch..ja grało i mimo tego trochę na wyrost stwierdzenie, ze bramka wisiała.
Ok, nieważne, nie chce sie kłócić. To tylko moja opinia o tym meczu. Ja widziałem nieporadne ataki, ty bramki wiszące w powietrzu ????
6:3 6:119.30
Ward - Riffice 1 @1,91
ZWROTLevski Sofia DNB 2.14
Ivashka - Hurkacz over 9.5 (pierwszy set) @1,66
jednak myliłem się, Ivashka psychicznie zjazdHurkacz mega słaby w tym meczu, Ivashka to bierze