>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
L 234

lalus85

Użytkownik
nie dostałem pracy w wakacje.pl ???? 16zł brutto na godzine i nie przeszedłem rozmowy kwalifikacyjnej .... normalnie jestem załamany

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Ajax to powinien mieć już z 3-0 i czekać za pół godziny na Standard w następnej, a tak tylko jeden błąd i cały wysiłek pójdzie na marne

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
✅ 16:10 dla Liquid i to mimo faktu, że obie pistolki dla MiBR
Uważasz, że jest value grać live po 3.5 byłe SK? mapa druga to overpass, więc jedna z ich najlepszych, a na inferno myślę, że dadzą radę, zwłaszcza że Liquid ostatnio z kimś grało i średnio im to szło + Mousesports w ako kurs 5~

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Uważasz, że jest value grać live po 3.5 byłe SK? mapa druga to overpass, więc jedna z ich najlepszych, a na inferno myślę, że dadzą radę, zwłaszcza że Liquid ostatnio z kimś grało i średnio im to szło + Mousesports w ako kurs 5~
po tym jak grali na inferno w poprzednim meczu z Liquid bym się wstrzymał ;p

uzytkownik-24118 2,1K
Drugą mapę myślę, że powinni wziąć. A czy wezmą inferno? Ciężko powiedzieć, ja bym na to pieniędzy nie postawił, co nie znaczy że nie wezmą. A co do mouz to nie widziałem ich żadnego meczu na tym turnieju więc nie wiem co prezentują aktualnie.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Jazda Celtic, robić wynik.
Ajax prawidłowo.
Ludo w rewanżu ugra na lajcie, tak jak rok temu Video z Partizanem ugrało 0-0, a u siebie trochę bardziej ofensywnie wyszli i dostali 3 kontry i po meczu.

C 334

copper

Użytkownik
Pisales ze dziwisz sie ludziom ktorzy graja pilke i sam jej nie grasz wiec po co pytasz
Chciałem Ci udowodnić,że na live z jednego meczu dostaniesz dużo lepszy kurs i to wygrany niż z tego ako pre co myślałes nad nim pół dnia a pewnie je utopisz bo Sturm raczej bramki nie strzeli.. Posłuchabys się miszczu to byś prawdopodobnie zaraz liczył hajsik za Celtic...Pokory więcej, nie jestes jednak takim fenomenalnym typerem jak Ci sie wydaje. O top 50 na świecie to może sie dopiero ocierasz..

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Celtic pow. 2.5 @2.20 warto imo. Mają szanse, niewiele brakuje.

Otrzymane punkty reputacji: +21
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom