D
40
dynioglowy
Użytkownik
Tak. Europejski. Dafa.eu w Anglii.tak, a inny jest?
Tak. Europejski. Dafa.eu w Anglii.tak, a inny jest?
Kamerun, nożna, w meczu Avion academy drugi gol przed 60 minuta @ 2.6
Plus
Ten sam mecz. Trzeci gol przed 75 minuta @ 2.1
PlusKamerun, nożna, avion strzeli 3 gol @2.05
I oto chodzi mają napierdzielać tam ile się da goli ,bo trza wygrać troche :cash:HJK szybciutko zaczęli ????
Piękna patologia. Mecz pod kontrolą i z 20 -17 na 20 - 26. Prawie 15 minut bez gola.Litewski Uniwersytet handball 2.85
A WIDZIAŁES CO TENIS RANO ODWALIŁ ORTEGO W 3 SECIE 5-2 I PRZEGRAŁ CAŁY MECZYK 5-7 TO SIĘ NAZYWA NIESZCZEŚCIE GRAŁ z RUSKIM TO DAŁ IM ZAROBIĆ TURNIEJ W KAZASTANIEPiękna patologia. Mecz pod kontrolą i z 20 -17 na 20 - 26. Prawie 15 minut bez gola.
Tutaj kolejne patole 50 minut na minimalnym prowadzeniu i w końcówce mózgi odcina z 23:21 na 23-28. Ostatnie 10 minut bez golaMinho handball w ruskim 3.68 w dafabet 9.50 przy 7:6
za Twoje stawki to wybudujesz obok mojej chaty fabrykę ColiI oto chodzi mają napierdzielać tam ile się da goli ,bo trza wygrać troche :cash:
Pozdrawiam
Już 2-0 spokojnie wejdzie 2,5 jestem szczęśliwy ,moge ci kupić koda z pepsi \w/ ???? :cwl:
Witam Wszystkich Użytkowników na Forum :bow:
Tak tylko trzeba mieć pozwolenie i dużo miejsca ,spokojnie jeszcze taki bogaty nie jestem ,bo co ugram to wrypie na jakimś lajfie i tak w kółkoza Twoje stawki to wybudujesz obok mojej chaty fabrykę Coli
piękny typ, ale tam może się wszystko zdarzyćJung @1.9