U
0
Usunięty użytkownik 147020
Gość
Dołąńcz jeszcze Ortege dzisiaj co grał szkoda słów ,oglądałem koncówke 3 seta parodja 2 podwójne sobie walił w decydującym momencie i ile autów nie wspomne
Jung @1.9
cs
Virtus.Pro - Euronics @2,25
Ja się nie znam totalnie, ale czasami na hltv sobie patrze przed meczami co piszą i tam to chyba z 90% ludzi pisało, że VP przegra.
wygrać może i wygrają, ale awans oby miał VaduzLevski mocno 1,7
Podziwiam ludzi, którzy czytają komentarze na hltv, gdzie 90% to trolle zamiast wejść chociażby na reddita. Grali chwilę wcześniej cache, pokazali się solidnie więc po takim kursie próbowałem. Mecz zepsuli stroną terro, ale tyle pecha co mieli to ich. GLJa się nie znam totalnie, ale czasami na hltv sobie patrze przed meczami co piszą i tam to chyba z 90% ludzi pisało, że VP przegra.
Luzik. Jak pisałem - nie znam się. A na to hltv wchodzę czasami tylko z ciekawości. I tak w ten "sport" pieniędzy nigdy nie inwestujePodziwiam ludzi, którzy czytają komentarze na hltv, gdzie 90% to trolle zamiast wejść chociażby na reddita. Grali chwilę wcześniej cache, pokazali się solidnie więc po takim kursie próbowałem. Mecz zepsuli stroną terro, ale tyle pecha co mieli to ich. GL
Ja gram. Pytaj.Jest ktos tu co gra w 365?