>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
egreg 942

egreg

Użytkownik
No przed chwilą Mbappe się zlitował nad Chorwatami , gdyby upadł w polu karnym, kolejny karny tym razem zasłużony...

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Pograłes karnego w meczu?? ????
Samoboje tez grywałeś i wszystkie te patenty z overami i BTS powchodziły juz ????
Mam aby karnego - nie grałem przed bo to loteria jak uj... Jak nie zagrałem - weszło... Jak zagrasz... Nawet karnego z d. nie będzie... I VAR nie pomoże... A tu finał i proszę...
Później podlicze MŚ jak znajdę chwilę ale nic dobrego nie wyszło z samych MŚ.
Udanego dnia

C 334

copper

Użytkownik
Szpakowskigo szanuje bo jak zaczynałem się interesowac piłka to poprostu był genialny. Finał mundialu 2002 czy finał LM 2005 oglądało się znacznie lepiej gdy On komentował. Nawet dziś gdy oglądam bramke del Piero z mundialu 2006 z Niemcami o mam ciary. Później zacząłem oglądać canal plus a Szpakowski się robił coraz starszy. I już może najwyższa okazja by dopuścić młodszych do komentowania zwłaszcza że to najważniejszy mecz 4 lecia, bo finał globu. Te błędy psują oglądanie. Ale fakt że tvp ma marnych komentatorów, jedynie Laskowski się nadaje. Jak można pomylić srnica z subasicem?
To teraz pomyśl jaki genialny był w drugiej połowie lat 80tych i początku lat 90tych.To był naprawdę świetny komentator, trzeba mu to oddać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom