roxandoo
Użytkownik
A co TY masz powyżej 218 km/h serwis Andersona?według przelicznika 136 mil to 218,8 km/h ale oczywiście zaokrąglili do 218 czyli potrzeba 137 mil
A co TY masz powyżej 218 km/h serwis Andersona?według przelicznika 136 mil to 218,8 km/h ale oczywiście zaokrąglili do 218 czyli potrzeba 137 mil
Po swoich błędach przegrał tie-breaka cjoć prowadził 4:2. Jak na ten moment grałbym andersona kurs 1,6 jak najbardziej do gry. Lepiej wygląda anderson od połowy 1 seta, choć jak wiadomo to jest tenis zaraz może się odwrócićPanowie mam postawione 500zl na wygrana Isnera. Da rade to wyciągnąć ? Ktoś ogląda ?
typie, to hazard wuj go wiePanowie mam postawione 500zl na wygrana Isnera. Da rade to wyciągnąć ? Ktoś ogląda ?
Kauschust/Munkwitz 2set @ 1.86Kauschust/Munkwitz 1set @ 1.86
nie da radyPanowie mam postawione 500zl na wygrana Isnera. Da rade to wyciągnąć ? Ktoś ogląda ?
niestety tak.A co TY masz powyżej 218 km/h serwis Andersona?
+9,5% to pewniakniestety tak.
Miałem grać +9,5 % skuteczności 1 podania ale w ostatnim momencie usunęli z oferty i wybrałem szybkość podania
lvbet, tylko tam grywam ostatnio, bardzo rozbudowana oferta, na isnera była linia 223, 5 a już ma 226adik1992 z ciekawości gdzie mogę obstawić szybkość serwisu?