>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
dla nie których isner na zawsze pozostanie drewnem bazujący tylko na serwisie, a juz nie jednokrotnie pisałem że przez ostatnie 2 lata mocno poprawił sie na returnie i w wymianach co widac juz w tych paru gemach

B 35,1K

bukovina

Użytkownik
dla nie których isner na zawsze pozostanie drewnem bazujący tylko na serwisie, a juz nie jednokrotnie pisałem że przez ostatnie 2 lata mocno poprawił sie na returnie i w wymianach co widac juz w tych paru gemach
Spokojnie to dopiero początek , glowa Isnera zawsze odgrywala duża role w jego karierze a w najważniejszych momentach zawodzila
Ludzie, one dopiero raz dały sie przełamać. Spokojnie wygrają to ????

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Spokojnie to dopiero początek , glowa Isnera zawsze odgrywala duża role w jego karierze a w najważniejszych momentach zawodzila
mi chodzi o to że Isner to już nie tylko drwal i drewno tenisowe które prócz serwisu nic nie potrafi, a w dziale widziałem że kilka takich opinii było

seba6 533

seba6

Użytkownik
Wcale nie rozumiem walenia tak kasy na Andersona. Ma szczescie ze jeszcze trzyma sie w tym secie , Isner lepiej wyglada. Liczenie na tb tylko zostaje i moze cos mu sie uda

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
anderson najszybszy serwis juz 217 km, niech dołoży jeszcze jedna mile i będzie ok
dabrowskie wygrywają serwis do zera albo się łamią. Jak zobaczyłem że prawie połowa forum gra na nie to trochę mnie to zastanowiło bo wiadomo jak to jest z masówkami :worry:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom