>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
jak Cie oleje to się nie obrazisz? ????
znalazł się służbista, nie lubiłem nigdy takich. ????
a tak na marginesie służbisto rozliczę jak skończą się mecze tenisowe
Tak jak pisalem typow nie gram wiec mi to obojetne ale poprostu mnie to ciekawi. Kazdy rozlicza kupon niezaleznie czy wszedl czy nie a Ty rozliczasz co dziesiaty minus. Nie wiem chcesz sobie zrobic marke super typera bo nie rozumiem o co moze chodzic. I tak masz bardzo dobra skuteczność to czemu ukrywasz wtopy. To normalka przeciez. I zycze powodzenia dalej i wysokich wygranych bo o to chodzi ;)

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
GrIFK vs BK 46 Finlandia Grupa B typ: GrIFK wygra i over 3,5 bramki kurs: 2,35 (Etoto) start o 17:30 próbujemy amatorów z finlandi, ale bez szalenstw.

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Tak jak pisalem typow nie gram wiec mi to obojetne ale poprostu mnie to ciekawi. Kazdy rozlicza kupon niezaleznie czy wszedl czy nie a Ty rozliczasz co dziesiaty minus. Nie wiem chcesz sobie zrobic marke super typera bo nie rozumiem o co moze chodzic. I tak masz bardzo dobra skuteczność to czemu ukrywasz wtopy. To normalka przeciez. I zycze powodzenia dalej i wysokich wygranych bo o to chodzi ;)
Koree grzmotku mam w dublu więc powiedz mi jak mam rozliczyc? czepiasz się bo kompleksy wziely góre? Śmiać mi się chce z takich jak Ty :highhive::highhive::highhive:. Czekam na twoje typy, moze coś wygrasz . A tak na marginesie to nie zrozumiałeś mojego 1 przemilczenia - uznałem ze nie warto z takim wchodzic w dywagacje
dzięki chłopy. :#%$#::#%$#::#%$#:
Przedumałem i Carreno Busta strach grać po takim kursie.
Buzarnescu + Korea -11.5 pkt (live) ✅2.35
Dołożę Liban U21 under 17 goli 1.98
⛔
????załosny troll:victory::victory::victory:

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Koree grzmotku mam w dublu więc powiedz mi jak mam rozliczyc? czepiasz się bo kompleksy wziely góre? Śmiać mi się chce z takich jak Ty :highhive::highhive::highhive:. Czekam na twoje typy, moze coś wygrasz . A tak na marginesie to nie zrozumiałeś mojego 1 przemilczenia - uznałem ze nie warto z takim wchodzic w dywagacje

⛔
????załosny troll:victory::victory::victory:
Kolezko buzarnescu gra. A chyba nie rozumiesz pojecia troll. Poprosilem abys byl uczciwy wobec innych bo robisz z siebie boga bukmacherki. Wielu juz takich tu bylo i szybko konczyli. Widocznie nie zrozumiales moich wiadomosci. I przypominam ze kilku userow zwaracalo Ci juz na to uwage w ciagu tygodnia. Bez odbioru. Pozdro

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Kolezko buzarnescu gra. A chyba nie rozumiesz pojecia troll. Poprosilem abys byl uczciwy wobec innych bo robisz z siebie boga bukmacherki. Wielu juz takich tu bylo i szybko konczyli. Widocznie nie zrozumiales moich wiadomosci. I przypominam ze kilku userow zwaracalo Ci juz na to uwage w ciagu tygodnia. Bez odbioru. Pozdro
kto i kiedy? Ja na takich jak Ty po prostu nie mam czasu. Haha Boga bukmacherki - padłem gdzie Ty się uchowałeś ???? dla mnie trzanem jesteś, rozliczam na minus gościu a jak tego nie zrobie to z czystej i prostej przyczyny - nie mam czasu.
Nie pisz więcej do mnie- leć do Stsa grać za 2 zl

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
kto i kiedy? Ja na takich jak Ty po prostu nie mam czasu. Haha Boga bukmacherki - padłem gdzie Ty się uchowałeś ???? dla mnie trzanem jesteś, rozliczam na minus gościu a jak tego nie zrobie to z czystej i prostej przyczyny - nie mam czasu.
Nie pisz więcej do mnie- leć do Stsa grać za 2 zl
Czasu nie masz rozliczyc ale podac kolejne 10 typow to masz. Jutro tez bedzie 100% skutecznosci. Pozdro. Koniec tematu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom