>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
duo 303

duo

Użytkownik
Młode Niemki vs Młode Dunki over 0,5 HT @2,66
Niestety ⛔
Ta Korea w ręczną taka dobra czy wszyscy na fali 1 połowy dają? Już wczoraj był mecz Indie - Oman gdzie druga połowa wyglądała zupełnie odwrotnie

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
7.
Spotkanie: Kuala Lumpur - Perak
Typ: Kula Lumpur over 1.5 gola (0:4 HT)
Kurs: 4.00
Bukmacher: Bet365

8.
Spotkanie: Kuala Lumpur - Perak
Typ: Btts w drugiej połowie/yes (0:4 HT)
Kurs: 2.62
Bukmacher: Bet365

A 320

azael

Użytkownik
Niestety ⛔
Ta Korea w ręczną taka dobra czy wszyscy na fali 1 połowy dają? Już wczoraj był mecz Indie - Oman gdzie druga połowa wyglądała zupełnie odwrotnie
Przeciętna kitajce pewnie odpuścili bo mecz o żadną stawkę

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Tak oglądam Tajki z Japonkami w siatke i sobie mysle, czy nie mozna im obnizyc siatki o te 10-15 cm zeby atakowaly normalnie... przeciez to jakas paraolimpiada plasowania.

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Tak oglądam Tajki z Japonkami w siatke i sobie mysle, czy nie mozna im obnizyc siatki o te 10-15 cm zeby atakowaly normalnie... przeciez to jakas paraolimpiada plasowania.
Jest tyle ciekawszych zajęć do robienia, a ty wybierasz mecz Tajek z Japonkami ???? Nie no szanuję i podziwiam, że wy te wszystkie rozgrywki śledzicie. Ile to trzeba mieć czasu żeby to wszystko ogarniać! Chyba też rzucę pracę!

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
NIe mamy przyszłości koszykarskiej... chyba, że zmienią się przepisy i wezmiemy 5-6 murzynów, których babcia była kiedyś w Polsce.
Kadra u20 40 milionowego narodu, a w ciągu 2 minut oni spudłowali 5 rzutów metr od kosza ????

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Polska U20 kosz live z Kosowem
Polska U20 -17.5 pkt 1.88✅✅✅
grubo
ja mam 340 limitu only
Nasi aż cieżko mi to sie pisze są 3 klasy lepsi od rywali. Kosowo to dno i wodorosty pewnie dostaną bencki 30 pkt.
e; nasi na razie 1/10 zza łuku prowadzą 17:12, jak trochę się rozluźnią, odjadą i to mocno rywalom
71:53 :brokenheart:\w/:#%$#::#%$#::#%$#:
powiem tak: Skuteczność zza łuku jak i w całym spotkaniu zostawia mnóstwo do życzenia. na 35 prób trafili bodajże 22 % skuteczności za 3 pkt - masakra - do NBA ich :drunk::drunk::drunk:
buzarnescu -4.5 g 1.76
uni
może kurs nie powala ale warto

jankoo 29

jankoo

Użytkownik
powiem tak: Skuteczność zza łuku jak i w całym spotkaniu zostawia mnóstwo do życzenia. na 35 prób trafili bodajże 22 % skuteczności za 3 pkt - masakra - do NBA ich :drunk::drunk::drunk:
buzarnescu -4.5 g 1.76
uni
Nie psuj sobie statystyk tenisem

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
buzarnescu -4.5 g 1.76
uni
A moze tak liban i koree rozliczysz bo juz skonczyli. Dni leca a u Ciebie dalej 100% skutecznosci.
Zeby nie bylo nic do Ciebie nie mam nawet nie gram tych typow ale skoro chcesz byc w pozadku i rozliczasz typy na biezaco to te przegrane tez. W ostatnim czasie kilku userow juz Ci zwracalo na to uwage.

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
A moze tak liban i koree rozliczysz bo juz skonczyli. Dni leca a u Ciebie dalej 100% skutecznosci.
Zeby nie bylo nic do Ciebie nie mam nawet nie gram tych typow ale skoro chcesz byc w pozadku i rozliczasz typy na biezaco to te przegrane tez. W ostatnim czasie kilku userow juz Ci zwracalo na to uwage.
jak Cie oleje to się nie obrazisz? ????
znalazł się służbista, nie lubiłem nigdy takich. ????
a tak na marginesie służbisto rozliczę jak skończą się mecze tenisowe

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom