piotrex007
Użytkownik
Mi się widzi szybkie i łatwe zwycięstwo Serba. 8 lat temu Isner grał 11h w 3 dni i czwartego przegrał w półtorej godziny w II rundzie. Teraz w ciągu 3 dni Anderson grał 10h, to się na nim odbije
nie psiocz proszę Cie, oglądajMi się widzi szybkie i łatwe zwycięstwo Serba. 8 lat temu Isner grał 11h w 3 dni i czwartego przegrał w półtorej godziny w II rundzie. Teraz w ciągu 3 dni Anderson grał 10h, to się na nim odbije
W STS miałem 32,5 linie po kursie przed meczem po kursie 3,2 bodajże, ale zrezygnowałem na rzecz undera 12,5 w pierwszym secie A może oba wejdą
to ładny kurs, szkoda że nie zaglądnąłem pre ale dopiero zacząłem oglądać i jakoś nie widzę tu Andersona że powalczy z DjokoW STS miałem 32,5 linie po kursie przed meczem po kursie 3,2 bodajże, ale zrezygnowałem na rzecz undera 12,5 w pierwszym secie A może oba wejdą
Nie tym razemLiaoning - Zhejiang
Liaoning over 1.5 Kurs: 2.11
seta urwieW STS miałem 32,5 linie po kursie przed meczem po kursie 3,2 bodajże, ale zrezygnowałem na rzecz undera 12,5 w pierwszym secie A może oba wejdą
Mi się nie wydaje, żeby urwał, wpierw musi trafiać pierwszym podaniem, bo koło 40% trafionego pierwszego serwisu sukcesu mu nie przyniesie.seta urwie
8 gemówAnderson - Djokovic
Typ: under 12,5 gema w pierwszym secie
Kurs: 2,05 w STS
18:16Wlk Brytania U20 kobiety -1.5 pkt 4 Q 1.90
podwójna
nie psiocz proszę Cie, oglądaj
Uff było trochę emocji ale mamy to! Ha noi przegrywa 1:3 81 min a Air Force 2:2 już po 50 minHa Noi vs Nam Dinh Wietnam typ: over 3,5 kurs 1,9 oraz Air Force vs Port MTI Tajlandia over 3,5 kurs 2,35 startują o 14
gratulacje ale mógłbys tez minusy rozliczać, bo plusy to minutę po zakonczeniu meczu juz plusujesz a eriksen i dania juz kilka godzin czekaja na rozliczenie, wczoraj było podobnie, juz Ci ktoś ostatnio zwracał na to uwagę. Jezeli jestes tak skrupulatny że rozliczasz kazdy typ to te przegrane tez, bo ktoś popatrzy i widzi same plusy i pomysli o jakiś super typer a przegrane zakłady tez się zdarzają. Pozdro i wysokich wygranych18:16
Daniu U16 kosz
-5.5 3.08 lekko
jeden minus drugi + bo sie ktos zesra ????
dobrze, przynajmniej zdążą przed finałem mundialuSzybki meczyk jesli Asy Woodowi nie wskocza
Mam dwa telewizory ????dobrze, przynajmniej zdążą przed finałem mundialu