>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
piotrex007 121,7K

piotrex007

Użytkownik
Mi się widzi szybkie i łatwe zwycięstwo Serba. 8 lat temu Isner grał 11h w 3 dni i czwartego przegrał w półtorej godziny w II rundzie. Teraz w ciągu 3 dni Anderson grał 10h, to się na nim odbije

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Wlk Brytania U20 kobiety -1.5 pkt 4 Q 1.90
podwójna
Mi się widzi szybkie i łatwe zwycięstwo Serba. 8 lat temu Isner grał 11h w 3 dni i czwartego przegrał w półtorej godziny w II rundzie. Teraz w ciągu 3 dni Anderson grał 10h, to się na nim odbije
nie psiocz proszę Cie, oglądaj

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
W STS miałem 32,5 linie po kursie przed meczem po kursie 3,2 bodajże, ale zrezygnowałem na rzecz undera 12,5 w pierwszym secie ;) A może oba wejdą ;)
to ładny kurs, szkoda że nie zaglądnąłem pre ale dopiero zacząłem oglądać i jakoś nie widzę tu Andersona że powalczy z Djoko

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Juz problemy z ramieniem.
Ja mam under 11,5g Andersona
I brak tiebreaka po 8.00

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Ha Noi vs Nam Dinh Wietnam typ: over 3,5 kurs 1,9 oraz Air Force vs Port MTI Tajlandia over 3,5 kurs 2,35 startują o 14
Uff było trochę emocji ale mamy to! Ha noi przegrywa 1:3 81 min ✅ a Air Force 2:2 już po 50 min ✅

Otrzymane punkty reputacji: +26
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
gratulacje ale mógłbys tez minusy rozliczać, bo plusy to minutę po zakonczeniu meczu juz plusujesz a eriksen i dania juz kilka godzin czekaja na rozliczenie, wczoraj było podobnie, juz Ci ktoś ostatnio zwracał na to uwagę. Jezeli jestes tak skrupulatny że rozliczasz kazdy typ to te przegrane tez, bo ktoś popatrzy i widzi same plusy i pomysli o jakiś super typer a przegrane zakłady tez się zdarzają. Pozdro i wysokich wygranych

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom