>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Croatia U20 - Ukraine U20 1 1.30
Ukraine U20 W - Bulgaria U20 W 1 1.34
Portugal U20 - Poland U20 2 1.10
ako-1.92

kyja 1,3K

kyja

Użytkownik
8.
Spotkanie:
Albirex - Yokohama FC
Typ: Btts/yes (0:0 HT)
Kurs: 3.50
Bukmacher: Bet365

9.
Spotkanie:
Tochigi - Montedio Y
Typ: Tochigi czyste konto? Nie (0:0 HT)
Kurs: 2.00
Podwójna

Dziś:
1/3
10.
Spotkanie:
Tochigi - Montedio Y
Typ: over 2.5 gola w meczu (0:0 47min)
Kurs: 8.00
Bezpieczniej over 1.5 gola po 3.00...
Warto próbować
To Japonia...
mialem nadzieje ze chociaz jeden wejdzie ????

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Ha Noi vs Nam Dinh Wietnam typ: over 3,5 kurs 1,9 oraz Air Force vs Port MTI Tajlandia over 3,5 kurs 2,35 startują o 14

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Tenis ładnie wszedł 2 finałowe mecze kobietki ,jestem pod wrażeniem ,że tak ładnie idzie ,kurde nieraz przerwa się przydaje dłuższa pomaga w przemyśleniu wszystkiego ,po pisaniu w moim temacie przez użytkowników ,miałem dosyć podawania ,ale przemyślałem sobie niech sobie piszą co będe się przejmował ,robie swoje ,może komuś pomogę i to mnie cieszy jak każdy wygrywa z bukiem ,chociaż mało ale cieszy pare grosza dziennie ,pomału się uzbiera :cash:Niema nic na siłe ,pomalutku grosz do grosza i uzbiera się troszke
Pozdrawiam i czekam na kosze ,narazie ładnie zaczeli :sun::yes: ???? ????:]:bow:

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Portugalki ze szwedkami u20 grają o 7 miejsce w kosza, pograłem o120,5 bo linia niska, mysle nawrzucają sobie, po 3 kwartach rzuciły 98 pkt więc na ostatnią wystarczy 23 i oczywiście przez ostatnie 5 minut tylko 5 pkt rzuciły i brakło 3 a to co pudłowały szwedki spod kosza to naprawdę aż się dziwię jak można brać do reprezentacji kraju takie zawodniczki, serio w gimnazjach są lepsze. Biec pół boiska sam na sam z koszem i nie trafić.

A 320

azael

Użytkownik
Portugalki ze szwedkami u20 grają o 7 miejsce w kosza, pograłem o120,5 bo linia niska, mysle nawrzucają sobie, po 3 kwartach rzuciły 98 pkt więc na ostatnią wystarczy 23 i oczywiście przez ostatnie 5 minut tylko 5 pkt rzuciły i brakło 3 a to co pudłowały szwedki spod kosza to naprawdę aż się dziwię jak można brać do reprezentacji kraju takie zawodniczki, serio w gimnazjach są lepsze. Biec pół boiska sam na sam z koszem i nie trafić.
Zmęczyła się za bardzo tym biegiem i nie miała sił rzucić

A 320

azael

Użytkownik
Nikt nic nie podaje to ja zacznę Anderson 5.85 za symbolicznego tysiączka. Chłop dał tak zarobić w dwóch poprzednich meczach że jestem mu to winien.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Zmęczyła się za bardzo tym biegiem i nie miała sił rzucić
chyba że tak to zwracam honor. Ale tak na serio to u20 to juz praktycznie seniorki, nie dzieci, u16 bym zrozumiał. Szkoda bo trochę kasy poszło.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom