Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Nie wiem jak Wy to widzicie, ale ja widzę że Isner wygląda teraz dużo lepiej jak 20 gemów temu, nawet schodzi do niższych piłek, za to Anderson słabnie
Anderson nie jest takim az koniem na serwisie...Jedynie to trzeba by to dzis skonczyc bo Isner nie wytrzyma kondycja. Jak sie wyspi to jutro Anderson bedzie w dupie.
Isner już doświadczony jest w takich meczach więc to jest na pewno plus dla niego.
Swoją drogą szkoda że buki nie dają wyboru overa do grania . Na przykład over 70gemow w meczu po kursie 30 itd
Nie wiem jak Wy to widzicie, ale ja widzę że Isner wygląda teraz dużo lepiej jak 20 gemów temu, nawet schodzi do niższych piłek, za to Anderson słabnie
co jakiś czas ten sam schemat przy serwisie isnera 0:30, może jakiś bp ale i tak John utrzymuje podanie a to tylko po to by sie kibice zbytnio nie nudzili