>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Carlitos za Aztiza, Szymański za Radovicia i jedziemy all in z overem, nie mają czego bronić
to jeszcze Hamalainen za Malarza jak i tak nie ma czego bronić :p
W tym roku nasz &quot;miszcz&quot; odpadnie z drużyna ze Słowacji, rok temu Kazachstan, za rok potęga z Irlandii Północnej a za dwa ktoś z dwójki Gibraltar/San Marino. Smutne że w ciągu ostatnich lat polska piłka klubowa sie tak stoczyła. Reprezentacja zaczęła grac lepiej to kluby gorzej, równowaga musi być. Ale i tak wielcy ekspercie i prezesi będą żyć złudzeniami że jesteśmy silną ligą na równi z Rosyjska czy Ukraińską.

K 48,2K

krzy18s

Użytkownik
Brak chęci, żeby powtórzyć mecze z Realem i walnąć takich bolków jak Trnava? Problem musi być w czymś innym, nie wierzę że tam każdy ma wyjebane z byle powodu. Ale co z tego jak biorą różnych polaków od Dąrbowskiego, po Czerwińskiego czy teraz Wieteska i kupa w gaciach.
Tajemnica poliszynela dla mnie co w czaśnie gdy Legia krwawi robi ich największa gwiazda Jędrzejczyk?
Jedrzejczyk nie jest w kadrze na LM bo po co? Przeciez za duzo zarabia to po co ma grac, gra Vesovic fajnie sobie radzi. Tak wiem Jedrzejczyk to ogorek nigdzie nie zaistnial jego przygoda z pilka, bo kariera bym tego nie nazwal jest zbiegiem okolicznosci. Kupmy dwoch Czarnogorcow bedzie jakosc,a Jedrzejczyka zmusmy do odejscia. I piszmy wszyscy ze to jest nieudacznik

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
W moim odczuciu Lech i Jagiellonia spokojnie by walnęły Trnavę w tym momencie. Kwestia jest taka, że Legia ma kolejny rok spierdolony pod względem przygotowań. Nie ma żadnej świeżości niczego.
Nie jestem pewien czy by sobie poradziły. W tym dwumeczu problemem legii jest to co Polski na mundialu, brak gry zespołowej, ustawiania się, biegania, ambicji, praktycznie wszystkiego. Tak jak Szczęsny podsumował, Trnava w pierwszym meczu od 1 do 95 minuty grała swój mecz, nie mają super grajków, ale z tego co maja Latal potrafił ich ustawic i każdy wiedział co robić, w legii każdy gra swoje bo im się awans nalezy z urzędu bo to legia.
Arka pokazała mimo że wszyscy skazywali ich na lanie to postawili się rok temu w pucharach i zostawili najlepszy obraz po sobie. Bo mieli ambicje i wiedzieli że może sie im coś takiego nie przytrafić
Nie ma co porównywać tej legii do tej która awansowała, bo tamta była dwa poziomy wyżej, pazdan w formie, nikolić i odzidza i to był szkielet a reszta podnosiła swój poziom. A teraz jest tylko Malarz dla którego szacun że swój szczyt formy osiąga w tym wieku.

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Nie znam się na tej lidze egipskiej, ale tam gospodarze mocno cisną. Sporo strzałów o akcji z tego co widzę. Btts bardzo realny, ja bym dał pewniejsze over 1,5 po kursie 1,9. Radze się zainteresować tym meczem.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Nad makarowa to nie wiadomo czy sie smiac czy plakac. 2 gemy na seta z 30:0 nie zlamala i oddala tie breaka podsumowujac sie dwoma dfami na koniec. Bogdan ja teraz pogoni ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom