>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
D 86

dzordan89

Użytkownik
Od roku się zastanawiam co drużynie daje Vesovic i Antolic.
Teraz Kante co zrobił. Powiem tyle Kante i Carlitos nie zdobeda w lidze razem 20 goli.

saw22 1,7K

saw22

Użytkownik
Kuchy zrobi rajd i ktos ze Spartaka wylapie na nim czerwona w polu karnym, karny i 1:0 dla Legii. W koncowce Legia strzeli na 2:0 i awans w dogrywce... ???? ????
Karny po 3.20

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Tragicznie ogląda się grę Legi , oni tego na pewno nie wygrają . Zero pomysły , stoją od siebie po 40m , polska piłka trzyma poziom...
i od tak setka Kante, ta Trnava jest na jedną akcję do zrobienia. Tylko co z tego jak Legia nie ma szybkości

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
i od tak setka Kante, ta Trnava jest na jedną akcję do zrobienia. Tylko co z tego jak Legia nie ma szybkości
A może chodzi o &quot;chęci&quot;? Kolejny mecz i nie da się &quot;tego&quot; oglądać, który to już raz jeśli chodzi o &quot;eurowpierd...le&quot;? No ale mają jeszcze 2 poł. ???? choć po tym, co widziałem, to nie za bardzo wierzę. Smutne na razie to &quot;widowisko&quot;.

siadlo 1,2K

siadlo

Użytkownik
Carlitos za Aztiza, Szymański za Radovicia i jedziemy all in z overem, nie mają czego bronić
Pocisną w 10-kę na wyjeździe , skoro u siebie 0-2? Chyba raczej handi w strone Trnawy, jeżeli ma być over. Ale po co Trnavie ryzykować utraty gola

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
A może chodzi o &quot;chęci&quot;? Kolejny mecz i nie da się &quot;tego&quot; oglądać, który to już raz jeśli chodzi o &quot;eurowpierd...le&quot;? No ale mają jeszcze 2 poł. ???? choć po tym, co widziałem, to nie za bardzo wierzę. Smutne na razie to &quot;widowisko&quot;.
Brak chęci, żeby powtórzyć mecze z Realem i walnąć takich bolków jak Trnava? Problem musi być w czymś innym, nie wierzę że tam każdy ma wyjebane z byle powodu. Ale co z tego jak biorą różnych polaków od Dąrbowskiego, po Czerwińskiego czy teraz Wieteska i kupa w gaciach.
Tajemnica poliszynela dla mnie co w czaśnie gdy Legia krwawi robi ich największa gwiazda Jędrzejczyk?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom