solaris9709
Użytkownik
Boże, jakim ten bagdadis jest zerem. Szok.
Tez kompletnie tego nie rozumie:wasntme:Jak mogli nie uznać tego gola dla Śląska?? czy ktoś mi może wytłumaczyć czemu nie został uznany? To przecież ci panowie przy Varze powinni zostać wywaleni bo to ludzkie pojęcie
Buk tak chciał ????over 2,5 w Gdańsku 2,27
Tez kompletnie tego nie rozumie:wasntme:
To jest wytłumaczenieBuk tak chciał ????
pechowyover 2,5 w Gdańsku 2,27
Lechia - Slask X2 @1.65
Wybacz Grac, ale to absorbowanie to żart. Większe absorbowanie było puszczane.Piech absorbował uwagę Kuciaka
65 min pierwsze skorcze w Gdansku. Jakby ich przenieść na plażę parę km obok to by nikt uwagi nie zwrócił
Dwa razy spokojne 2-0.
- Harry Schlegel/Lennart Kroha - Kruger/Hopt
1X2: W1
1.784- Peter/Sperl - Astrid Munkwitz/Doreen Kauschus
1X2: W1
1.784
Taki dubelek polecam z niemieckiego beach volleya.
Nie będę cudował, że znam te pary, ale oglądałem dzisiaj wszystkie ich mecze. Korespondencyjnie można coś porównać, bo grały z tymi samymi rywalami (rywalkami).
Peter/Sperl gładko i pewnie porobiły rywalki w setach do 10, podczas gdy z tymi samymi zawodniczkami Munskwitz/Kauschus męczyły się 3 sety i tak z gry wcale nie były jakoś lepsze. Równie dobrze mogły przegrać.
Schleger/Kroha zniszczyli jakąś amatorską pare, w jednym secie nawet do 4. Z tymi samymi amatorami Kruger/Hopt własnie męczą bułe, niby wygrali pierwszego do 11, ale w drugim idą łeb w łeb. Z parą, która łącznie w 2 setach ze Schleger/Kroha zdobyła 13 pkt.
Pewnie macie większe kursy. Ja to wkleiłem z 1xbeta, gdzie mam marże zabitą.
Śląsk over 1,5 @6,5