Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Nie tylko kondycyjnie sama jakością gry to ta Chorwacja jest 100 lat za Angolami. Nie wiem jak oni z takim środkiem mogą grać takie gówno w drugim meczu pod rząd i to jeszcze z raczej rywalami średniej półki.
Przypadkiem wszyscy grali na Chorwacje, a w dogrywce na Ruskich. Sry, ale to co sie dzieje dziś wieczorem jest sportowo niemożliwe. Ja z tym kończe, ten dzień.to była wielka przesada.
PS. To nie placz, tylko stwierdzenie faktów. Powodzenia w dalszej, nie uczciwej grze ????
Przypadkiem wszyscy grali na Chorwacje, a w dogrywce na Ruskich. Sry, ale to co sie dzieje dziś wieczorem jest sportowo niemożliwe. Ja z tym kończe, ten dzień.to była wielka przesada.
PS. To nie placz, tylko stwierdzenie faktów. Powodzenia w dalszej, nie uczciwej grze ????
Przecież większość osób po golu rusków grała Chorwację awans (m.in. ja podawałem) to o czym ty mówisz?
Dobra selekcja typów i dasz radę. Mimo wszystko dzięki i wytrwałości w postanowieniu!