valentine28
Forum VIP
Chorwacja awans @2,70
Zamykam to z dużym zyskiem na kursie 1.06. Nie ma co być pazernym na te kilkanaście złotych , jak można stracić kilka stów
Chorwacja awans @2,70
Przecież większość osób po golu rusków grała Chorwację awans (m.in. ja podawałem) to o czym ty mówisz?Przypadkiem wszyscy grali na Chorwacje, a w dogrywce na Ruskich. Sry, ale to co sie dzieje dziś wieczorem jest sportowo niemożliwe. Ja z tym kończe, ten dzień.to była wielka przesada.
PS. To nie placz, tylko stwierdzenie faktów. Powodzenia w dalszej, nie uczciwej grze ????
Przyznawać się kto był pazerny i nie zamknął ???? ?
Zamykam to z dużym zyskiem na kursie 1.06. Nie ma co być pazernym na te kilkanaście złotych , jak można stracić kilka stów
wez chlopie skoncz plakac, tak tak, Putin mecz kupil w meczu o polfinal mundialuPrzypadkiem wszyscy grali na Chorwacje, a w dogrywce na Ruskich. Sry, ale to co sie dzieje dziś wieczorem jest sportowo niemożliwe. Ja z tym kończe, ten dzień.to była wielka przesada.
PS. To nie placz, tylko stwierdzenie faktów. Powodzenia w dalszej, nie uczciwej grze ????
" Żeby wygrać z bukmacherem należy myśleć jak oszust..."Przypadkiem wszyscy grali na Chorwacje, a w dogrywce na Ruskich. Sry, ale to co sie dzieje dziś wieczorem jest sportowo niemożliwe. Ja z tym kończe, ten dzień.to była wielka przesada.
Oj tam, z dunami też mogli się podłamać jak karnego nie trafili w dogrywcechorwacja się załamała i w karnych przegrają a ruskie teraz ogień