>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Under 7.5 Cubs-Tigers live @ 2.89 ⛔
Sporo jak na półtora inninga. Powinno być max. 2.30

Eeee... value było spore, ale jednak Tigers to Tigers. Tam zawsze w bullpenie są ludzie, którzy w innych zespołach by nawet do składu się nie załapali ????

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Awans Kolumbii ⛔ ⛔
A jednak to Angole dalej, a szkoda bo Kolumbijczycy pokazali charakter i walczyli do końca, a tu znów karne i loteria

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Na 6 minut przed koncem meczu Czarnogora u17 przegrywała 12 pkt i był na nich kurs @ 19.00 nawet.
Właśnie skonczyla się dogrywka, do której doprowadzili i wygrali różnicą 10 pkt ????

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Po meczu na Betssonie na Kane było 1.90 na króla strzelców. Stawiałem naprawdę grubo i przyjęło mi 1.60 co uważam także za dobrą opcję. Uważam,że teraz będzie strzelanych mało bramek a warto dodać,że ma 2 bramki przewagi a grają chyba z najłatwiejszą drużyną(teoretycznie)-Szwecją. Kane strzela karne i to w dodatku bardzo pewnie..
Drugi jest Lukaku 4 bramki który gra z Brazylią no i może tutaj się skończyć przygoda mojego ulubionego gracza.Jeśli nie to zawsze może iść kontra aktualnie na Unibecie 11 kurs na niego
Mbampe ma 3 trafienia, grają z Urugwajem raczej underowy mecz + strzela karne Griezmann.
Neymar 2 trafienia, może się obudzić ale to aż 4 trafienia straty.
Cavani 3 - ale raczej underowy mecz z Francją + Suarez strzela karne + Cavani średni turniej co do skuteczności.

mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Ale jaja, miałem pograną kartkę Cuadrado w podstawowym czasie, jak doszło do dogrywki to Unibet rozliczył jako przegraną. Potem w dogrywce Cuadrado dostał żółtko, patrze a buk mi rozlicza wygraną ???? . Ale to po za tematem bo tutaj nie wrzuciłem ????

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Francja u17 w pierwszych dwóch meczach łącznie trafiła 6 trójek (po 3 w każdym).
Chorwacja u17 w pierwszych dwóch meczach łącznie trafiła 17 trójek (10 i 7).
Chorwacja więcej trójek @ 1.56 ⛔
Chorwacja -2.5 trójek @ 2.20 ⛔
Francja under 0.5 trójki w 1 kwarcie @ 3.20⛔
All 1xbet ????
I jeszcze handi -1.5 na trojki Chorwacji w 1 kwarcie @ 3.52 ⛔ sobie wezmę.

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Pytanie żeby się upewnić czy to jest to samo na betssonie?
DW 0-2 @1.92
Handicap 2 (1.5-0) @1.94
Dokładna sekwencja setów (3 sety) Gracz 2 (Z-Z) @1.99
Jak coś to oferta z wimbledonu WTA

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom