>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
andro 15

andro

Użytkownik
tylko że u ruskiego masz dwie zakładki &quot;Żółte kartki&quot; i &quot;Kartki&quot;
Mój zakład dotyczył zakładki &quot;żółte kartki&quot; nie znalazłem nic w regulaminie dotyczącego tej zakładki, tylko zakładki &quot;kartki,statystyki&quot; i tam jest tylko nie uwzględniana druga żółta dla tego samego zawodnika, muszę chyba napisać do przedstawiciela by mi dokładnie wyjaśnił to, wydaje mi się że zakładka&quot;żółte kartki&quot; jest zaliczana do ogólnego regulaminu czyli punktu &quot;15.Stawki na żółte oraz czerwone kartki (w skrócie ŻCK lub kartki) liczą się w taki sposób: żółta kartka – 1 kartka, czerwona kartka – 2 żółte kartki. Powtórna żółta kartka ne uwzglednia się i liczy się jak 1 czerwona kartka. Tzn. jeden gracz może mieć w trakcie meczu nie więcej niż 3 kartki.&quot; co ciekawe na czacie Pani przytoczyła mi 12. punkt regulaminu - Stawki na żółte kartki (zaznaczenie ŻK). Suma żółtych kartek, handicapy żółtych kartek – zaliczane są tylko żółte kartki bramkarzy oraz graczy w polu. Przy podsumowaniu ilości żółtych kartek w meczu druga żółta kartka, automatycznie powodująca wyrzucenie gracza z boiska, nie uwzględnia się.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Niu wykradł drugiego frejma z rzędu Binghamowi ????
A w czasie pierwszego był na chinola wygraną w meczu kurs 15.00
Stu teraz wali jana do sędziny, że niby stół krzywy ????

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
A mnie się mecz podoba, męska gra, dużo walki i brutalności, choć brakuje strzałów... Ale najważniejsze, że zgodnie z planem ???? wytrzymają Los Cafeteros? Oby :wasntme:

D 559

dobryx

Użytkownik
Panowie jak tam te rożne ? Bo ja pograłem za duże kwoty overy. A my tu mamy tylko 4 rr do ht. Jak widzicie szanse ? Nie chce zostać na lodzie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom