Zeballos wygra 3,20
Podwójna
Mój zakład dotyczył zakładki "żółte kartki" nie znalazłem nic w regulaminie dotyczącego tej zakładki, tylko zakładki "kartki,statystyki" i tam jest tylko nie uwzględniana druga żółta dla tego samego zawodnika, muszę chyba napisać do przedstawiciela by mi dokładnie wyjaśnił to, wydaje mi się że zakładka"żółte kartki" jest zaliczana do ogólnego regulaminu czyli punktu "15.Stawki na żółte oraz czerwone kartki (w skrócie ŻCK lub kartki) liczą się w taki sposób: żółta kartka – 1 kartka, czerwona kartka – 2 żółte kartki. Powtórna żółta kartka ne uwzglednia się i liczy się jak 1 czerwona kartka. Tzn. jeden gracz może mieć w trakcie meczu nie więcej niż 3 kartki." co ciekawe na czacie Pani przytoczyła mi 12. punkt regulaminu - Stawki na żółte kartki (zaznaczenie ŻK). Suma żółtych kartek, handicapy żółtych kartek – zaliczane są tylko żółte kartki bramkarzy oraz graczy w polu. Przy podsumowaniu ilości żółtych kartek w meczu druga żółta kartka, automatycznie powodująca wyrzucenie gracza z boiska, nie uwzględnia się.tylko że u ruskiego masz dwie zakładki "Żółte kartki" i "Kartki"
Nijak w sumie
Nuda
Więcej pajacowania niż grania ????
ch..o, brzydkie spotkanie się zrobiło. przepychanki, aktorskie zagrywki, 0-0
Jaka pajacerka
Czyżby ?Co to za turniej bo na Wimbledonie póki co gra jeszcze
jestem spokojny o Francuza szybkie 3:0 i po grze ????