uzytkownik-15140
Użytkownik
Anglicy cisną
Oczekiwałeś stawiając na over 3,5 ŻK gdzie były 3 ŻK i 1 CK? Trzeba wiedzieć, gdzie grać overy i tak np. W polskich bukach overy warto grać np. W Forbet, czy Etoto, bo mają kursy na kartki, a STSy, Fortuny, czy LVBET wystawiają tylko ŻK. Totolotek pre wystawia na żółte, ale na żywo są linie na kartki, wiec tam warto live uderzać Podobnie jest z bukami zagranicznymiCzyli każdemu rozliczyli jako przegrany, mimo 3 żółtych i jednej czerwonej.ehh cały 1xbet
wiem wiem, liczy się zysk ogólny, ale zakład za 3 dyszki to dla zabawy bardziej zagrałeś, bo jednak grasz wyższymi stawkami, dlatego napisałem że żaden zysk 6 dyszek.liczy sie kurs i zysk. Jak kursy male to zle. Jak stawka mala to takze.
No mala stawka gralem ale liczy sie zysk. 100 zl dziennie zysku z live na miesiac da 3k np.. od 3 dni tak gram. Oprocz tej siadl jeszcze Edmund.
Mowie o samym live i nowym teście. Oprocz tego osobny budzet na grubsze granieliczy sie kurs i zysk. Jak kursy male to zle. Jak stawka mala to takze.
No mala stawka gralem ale liczy sie zysk. 100 zl dziennie zysku z live na miesiac da 3k np.. od 3 dni tak gram. Oprocz tej siadl jeszcze Edmund.
No tak. Po czesci racja.wiem wiem, liczy się zysk ogólny, ale zakład za 3 dyszki to dla zabawy bardziej zagrałeś, bo jednak grasz wyższymi stawkami, dlatego napisałem że żaden zysk 6 dyszek.
No spoko ale w regulaminie w punkcie 15. pisze że 1 żółta to jedna kartka a jedna czerwona to dwie żółte...Mam na myśli over przed meczem ;-)Oczekiwałeś stawiając na over 3,5 ŻK gdzie były 3 ŻK i 1 CK? Trzeba wiedzieć, gdzie grać overy i tak np. W polskich bukach overy warto grać np. W Forbet, czy Etoto, bo mają kursy na kartki, a STSy, Fortuny, czy LVBET wystawiają tylko ŻK. Totolotek pre wystawia na żółte, ale na żywo są linie na kartki, wiec tam warto live uderzać Podobnie jest z bukami zagranicznymi
Haha dokladnie ???? maja rozmach:fireworks:Czy Szpak właśnie nazwał Maguire'a - MacGyverem ? :bomb:
Grubas padł kondycyjnie, gdyby nie presja na młodym Włochu to już było by po meczu, a Skarpeta jeszcze zaraz ucieknie ????No to ladna jazda... Sock z 2:0 na 2:3 ????
tylko że u ruskiego masz dwie zakładki "Żółte kartki" i "Kartki"No spoko ale w regulaminie w punkcie 15. pisze że 1 żółta to jedna kartka a jedna czerwona to dwie żółte...Mam na myśli over przed meczem ;-)
Jeszcze jeden i trafiłeś ???? DziękiUff dzieki, już jestem spokojny o Francuza szybkie 3:0 i po grze ????Jung @3
Płacz always works broJeszcze jeden i trafiłeś ???? Dzięki
Na kerber brak słów. Dobrze wyglądała ostatnio, dostaje emerytke zvonareva która ledwo się trzyma w jednym kawałku po tylu kontuzjach i uwaliła kupon. Miała 5:2 w 1 secie. I zamiast dużego plusa dzień na minus. ????Kupon 3
Chardy - Shapovalov o10,5 w 1 secie @2,2
Kyrgios - Istomin o10,5 w 1 secie @2,7
Kerber 1 set -2,5 @1,78????
AKO:9,3
Stawka: 200 zł
Potencjalna wygrana: 1860 zł
Kupon 4
Kerber - Zvonareva u20,5 @1,51????
Nishikori 3:0 @1,61
Lopez 1 set -1,5 gema @1,63
Istomin +2,5 1 set @1,6
Copil - Haase o39,5 gema @1,77
Ebden - Goffin o3,5 seta @1,52
Cecchinato - De Minaur o3,5 seta @1,52
Sandgren +3,5 gema 1 set @1,68
Konta - Vikhlyantseva o18,5 gema @1,6
Muguruza - Broady o17,5 gema @1,62
AKO:99,35
Stawka: 20 zł
Potencjalna wygrana: 1987 zł
Kupon 5
Istomin +2,5 1 set @1,6
Muguruza - Broady o17,5 gema @1,62
Kerber 1 set -2,5 @1,78????
Copil - Haase o39,5 gema @1,77
Sandgren +3,5 gema 1 set @1,68
AKO:12
Stawka:130 zł
Potencjalna wygrana:1570 zł.
Co to za turniej bo na Wimbledonie póki co gra jeszczeNo to ladna jazda... Sock z 2:0 na 2:3 ????