>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Chorwacja @1.80
Chorwacja awans @1.45
Rosja strzeli @1.70
Bts @2.00
Dania podobnie jak Portugalia w grupie nic ciekawego nie pokazała. Peru mogło ze 2 3 bramki strzelic, ale wykończenie mieli mizerne. Remis ze słabą Australia i remis z o nic nie grająca Francją. Chorwaci na fali.
Hiszpanie dobry mecz z Portugalią, ale cr miał mecz życia. Meczarnie z Iranem i Maroko. Rosja gospodarz, walka do 90 minuty.
2x ✅
najważniejsze weszło, dodatki ff
Reszta wieczorem

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Widac, ze kiedy La Furia Rocha przyspiesza, to jest roznica klas. Hiszpania to bierze. Ja potrzebuje czterech korkow ????

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Powiem tak - Hiszpania ma pod kontrolą ten mecz i wcale nie gra słabo. Słabo to zagrała Shakira, nie wiem co mu dała ta ręka w polu karnym ale to jego błąd. Znakomita większość pierwszej połowy to Hiszpania grająca to co zawsze, czyli zamknięcie przeciwnika i podanka, uliczki, klepanie do znużenia. Trochę się na tym przejechali ale powtórzę, Rosja nie ma nic na Hiszpanię (no może strzał Gołowina). Takie są moje odczucia, przed meczem pograłem na Hiszpanię więc pozostaję w tym przekonaniu. Jak dla mnie dostaną instrukcje &quot;panowie, koniec żartów, wkładacie 2 brameczki i wtedy spokój&quot;. Moim zdaniem tak się właśnie stanie, jak Hiszpania podkręci tempo (a to zrobią) to Rosja nie będzie wiedzieć co się dzieje. Chcieli mieć spacerek a się skapnęli, że małym nakładem sił to się nie stanie. W drugiej Hiszpanie 2 bramki wbijają.

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Ciężko się ogląda tą Hiszpanię. Oni ciągle nie chcą szybszej akcji tylko klep klep klep róg. Klep klep klep aut. A Rosja tylko czyha na kontrę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom