>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
K 0

kropson1988

Gość
MŚ w piłce nożnej Hiszpania - Rosja :
Wygra mecz Hiszpania @1,51
Over w meczu 2,5 @1,93
Hiszpania handicap -1 @1,99 i -1,5 @2,62
Hiszpania over 1,5 @1,62 i over 2,5 @3,09
Wszystko w 1xbet.
Wszystko ⛔ przepraszam za te typy i za hurra optymizm na Hiszpanie . Ale to co obejrzałem z ich strony ta klepkę przez 94 minuty to jakaś masakra . Zamiast dobić to beda mieli kolejne emocje na własne życzenie i oby ruskie to wzięli za tą pasywność i beznadziejność Hiszpan .

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Ale co pokazali Hiszpanie z Iranem, Maroko czy nawet słabiutką Portugalią ? Przecież oni tylko klepią, klepią i tyle żeby z tego jakieś ładne akcje wychodziły a tu nic i dzisiaj na nich stawiać z takim przekonaniem ? Rosja nie jest gigantem, ale Czerczesow pogonił ich do roboty i wybiegani są, ustawiają się jakoś i przy słabej grze Hiszpanii zostają tylko karne oby bo pograłem to

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Jak mamy taki fajne nowości w piłce to proponuje wprowadzić takie guziki jak w mam talent, gdzie w momencie gdy obaj trenerzy go wcisną przenosimy się od razu do etapu strzelania 11stek powiedzmy z jakimś profitem, że zamiast pięciu strzela siedmiu, albo 5 podstawowych +1 co jest na ławce.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Ale ci piłkarze to są pizdy w rurkach.
Rusek wjechał czysto w piłkę, nawet nie było kontaktu z Hiszpanem, a też żelboy się wydarł jakby mu noge urwało ????
Piłsudskiego mi przypomniałeś jak pocieszał rannych żołnierzy hehe
&quot; Czego krzyczysz… co noga? A tamtemu głowę urwało i nie krzyczy, a ty o takie głupstwo. &quot;
:cwl:

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Wszystko ⛔ przepraszam za te typy i za hurra optymizm na Hiszpanie . Ale to co obejrzałem z ich strony ta klepkę przez 94 minuty to jakaś masakra . Zamiast dobić to beda mieli kolejne emocje na własne życzenie i oby ruskie to wzięli za tą pasywność i beznadziejność Hiszpan .
Po smude przepraszasz jak primo nikt tego nie pogral raczej a jak ktos pogral to jego sprawa i bierze to na klate jak gra kogos typy

egreg 942

egreg

Użytkownik
Coś mi się widzi że Rosjanie jednak wygrają w karnych... Hiszpanie za bardzo się speszą (w karnych) ... ????

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Nie jestem zwolennikiem gwizdania takich fauli. To ma być męska gra. Ale faul był.
Pogram gdzieś, że ten Kuipers posędziuje finał? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom