Ruskie grały na biało hej ????tylko żeby się nie okazało za pare lat że ruskie były na jakimś dopingu bo dziwnie dobrze wyglądali fizycznie, to hiszpanów skurcze łapały, alba się przy linii rozciągał a ci nic. Jak afera na zimowych IO wyszła po tak długim czasie to tu tez może byc podobnie.
Tak czy inaczej brawa za postawę.
Chyba z chorwatami chciałeś napisać.W 1/4 ruskie już popłyną z duńczykami
to że po gwizdku sie kładli to nie znaczy że byli zmęczeni. Grosicki tez się kładł bo "skurcze łapały". Gwarantuje Ci że gdyby mieli kontrę w końcówce to nawet akinveev by pobiegł gola strzelić. Po ostatnim karnym to 70m na sprincie biegli ci co 10 minut wcześniej nie dali rady sie podnieść ???? Wie, wiem emocje, adrenalina, ale dla mnie wyglądają zadziwiająco dobrze. Zobaczymy jak będzie w kolejnych meczachRuskie grały na biało hej ????
Nawet na BBC stwierdzili, że przed dogrywką Ruskie umierają przy linii i fizycznie są zajechani a po Hiszpanach nic nie widać więc dowaliłeś tą teorią grubo.
Potwierdzam, ale Hiszpanom nie groziły łagry ???? więc motywacja po stronie ruskich była na 200%. A na poważnie to Hiszpanie sami sobie winni. W karnych to wiadomo, choć ruskiemu bramkarzowi koledzy wiadro samogonu postawią na bank ????Przeciez Ruscy juz pod koniec 90 minut ledwo dychali. Hiszpanie duzo lepiej wygladali
Swieta racja..dlatego do grubasa dzisiaj dalem over 1.5 gola w tym meczu bo kurs na czysty win Hiszpanii byl mizerny. Ja na pobocznym pobiegalem hiszpanie I + 1.5 ale Mala stawka. Glowny dubel zamyka mi Chorwacja I kazdemu polecam grac na Chorwacje ????Każdy mądry po wyniku to oczywiste, ale nie powiecie mi że te 1,60 na Hiszpanię nie jebało na km z tych wszystkich meczów 1/8.
Dobrze napisałem to jest sport wszystko jest możliweChyba z chorwatami chciałeś napisać.
Już jetj 10 ????Cypr -3.5 @ 3.30 w kosza sobie wezmę.
Na papierze wielki faworyt. Zeszli z -16 w HT na -6 przed 4 kwartą. Jak szybko dojdą, to jeszcze spokojnie zdążą pokryć handi.
Liczę dzisiaj na over 2,5 bramki w meczu Chorwatów po kursie 2,5.
Kurs 1,7 już chyba większy na over 0,5 bramki w meczu Rosenborg też wydaje się być kuszący jeśli spojrzeć na H2H
Ale jaja ????