sixeros
Użytkownik
Proste ????Turczynki od połowy seta nawiązały walke, gram over 3.5 seta
Proste ????Turczynki od połowy seta nawiązały walke, gram over 3.5 seta
Chorwacja - Portugalia o134,5 @1,95 siatka kobiet
Dopiero wstałem.mjaurvcein co tam z plazy grasz ? ????
No i tu teżJuż wiem ,że nie co najwyżej w drugą stronę taki wynik . Więc spróbuję 4 set Turcja @2,39 w 1xbet.
... i bardzo ładnie się skończyło... ja złapałem po @ 2.55 i już można by zamknąć 50% zysku, ale czekam
Lepiej być pewnym siebie niż fajtłapą lub zakałą ???? Mam takich w pracy = nic nie osiągneli i nie osiągną. Skazani na padlinę.Nie można być tak pewnym i zadufanym w swoim zdaniu,oby Cie to nie zgubiło jak w becie na Niemców. Powodzenia
Po tych mistrzostwach przez dlugi czas zapomne o stwierdzeniu pewniak hehe. Jestem tylko ciekaw kto tym wszystkim ciagnie za sznurki w koncu bukmacherka to miliardowe opcje. Zawsze mnie to intrygowalo. Ja dzisiaj wogole odpuszczam chyba mecz naszych miernot bo pewnie jak na nich postawie to wygraja o tak na od wrot. Dla mnie dzisiaj kolumbia zbiera win I tunezja honorowo zerznie paname. Co do belgia Anglia mysle wysoki remis lub belgia win zdecydowanie chociaz koledzy anglicy pewni zwyciestwa Ale trudno Im sie dziwic hehe. Zobaczymy Co przyniesie kolejny dzien zmaganpeffka to peffka i bez dyskusji. Szwajcaria to wypadek przy pracy, który się zdarza w walce z bukiem