>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Będzie w TV Hurkacz leciał? Z tego co pamiętam Polsat pokazywał kiedyś ostatnie rundy kwali do Wimbledonu? Nie wiem jak jest teraz?

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Nie można być tak pewnym i zadufanym w swoim zdaniu,oby Cie to nie zgubiło jak w becie na Niemców. Powodzenia ;)
Lepiej być pewnym siebie niż fajtłapą lub zakałą ???? Mam takich w pracy = nic nie osiągneli i nie osiągną. Skazani na padlinę.

U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
peffka to peffka i bez dyskusji. Szwajcaria to wypadek przy pracy, który się zdarza w walce z bukiem
Po tych mistrzostwach przez dlugi czas zapomne o stwierdzeniu pewniak hehe. Jestem tylko ciekaw kto tym wszystkim ciagnie za sznurki w koncu bukmacherka to miliardowe opcje. Zawsze mnie to intrygowalo. Ja dzisiaj wogole odpuszczam chyba mecz naszych miernot bo pewnie jak na nich postawie to wygraja o tak na od wrot. Dla mnie dzisiaj kolumbia zbiera win I tunezja honorowo zerznie paname. Co do belgia Anglia mysle wysoki remis lub belgia win zdecydowanie chociaz koledzy anglicy pewni zwyciestwa Ale trudno Im sie dziwic hehe. Zobaczymy Co przyniesie kolejny dzien zmagan

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Tomic dostanie 2:0 ??? On wygladal bardzo dobrze na trawie w tym roku...on to nie potrafi nic wiekszego osiagnac.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom