kris_nh
Użytkownik
dziś kompletnie nieudany dzień. Szwajcaria mnie wydymała, jak można takie karne robić....
Jutro też jest dzien i jakieś bombki beda:bomb: ????dziś kompletnie nieudany dzień. Szwajcaria mnie wydymała, jak można takie karne robić....
Dzięki jesus za uwalenie grubego kuponu bo tylko ten jeden mecz nie wszedł na taśmie. ????????????Na wieczór
Brazylia o2,5 celnego strzału w 1 połowie
Szwajcaria o57,5% posiadania @1,72
musza kontrolowac mecz a jak sie ma długo piłkę to się ma kontrolę nad nim
Jesus to najwieksze nieporozumienie tej kadry, a i w City ''lis pola karnego''.Dzięki jesus za uwalenie grubego kuponu bo tylko ten jeden mecz nie wszedł na taśmie. ????????????
Miał piłkę na 5 metrze. Wziął na zamach obrońcę przed nim bramkarz a on czeka aż inni wrócą. Ogólnie cała Brazylia słabo pierwsza połowę zagrała. Po 3 minutach jak ruszyli pomyślałem a na lajcie te strzały wejdą a im dalej w mecz to wszystko do obrony cofali. Najbardziej boli bo mimo że dzień na plus 500 zł. To dwie tasiemki nie weszły na jednej zawaliła mertens i to po najmniejszym kursie screena wrzuciłem a tu brakło jednego strzału. Łącznie do wygrania 26k a jest 600 zł minus z tych kuponów. I najgorsze że szanse do wygrania były bardzo duże. Ale co zrobić. Takie jest życie.Jesus to najwieksze nieporozumienie tej kadry, a i w City ''lis pola karnego''.
Ani pilki nie zgra glowa, ani do kombinacji, bo refleks rodem z Krychowiaka, under strzalow to jest chyba jego zadanie na te impreze.
Naprawde nie rozumiem tych wszystkich zachwytow, raz sie przydal kiedy pilka mu uciekla z nogi i znudzony ta samba paralitico, Cou trafil do siatki. TEN GRACZ TO DRAMAT.
Silny, szybki murzyn grajacy z kontry - latwo nie bedzie, ale ja w to gram.Panowie, ja jestem pijany czy kurs na Kolumbię jutro to perełka dnia?
1.86 w Uni
A co Senegal pokazal. Nic. Kolumbia jutro wygrywsProgram na jutro poki kursy gorące
Senegal podwójna szansa [email protected]
Btts i over 2.5 w [email protected]
Senegal over 1.5 [email protected]
Fortuna.
Jacys Afrykanerzy przecież muszą zostać w turnieju ???? ????
A propos Kolumbii.Co to za grupa?Same asiory i wygrali z TUZAMI grupy. ???? ???? Zeby nie było jutro rozczarowań,ale pewnie ktoś bety trafi ???? ????