:cash::cash::cash::cash ???? ziekuje za uwagę. Kolejny plusIdę w bezpieczne wersje:
26.06.2018
Nigeria - Argentyna typ: handicap 2-0 Nigeria @1.58
Islandia - Chorwacja X2 @1.23
ako: 1.94
stawka: 4j
bukmacher: Bet-at-home
p.s. Argentyna np. wygra jednym golem to typ na Nigerię wchodzi. Wygra 2 golami = typ nie wchodzi
Sedzia pokazywal ze sie odbila od glowy, zapewne chodzilo mu o to ze bylo to nieceloweMógłby się ktoś racjonalnie wypowiedzieć dlaczego przy tej ewidentnej ręce gościa z Argentyny nie było karnego? Bo tego nie ogarniam. Niby co taka ręka nie ma wpływu na dalszy przebieg gry?...staram się to zrozumieć, ale nie ogarniam.
Mecz Argentyna - Francja lepiej sie sprzeda niz Nigeria - Francja ????Mógłby się ktoś racjonalnie wypowiedzieć dlaczego przy tej ewidentnej ręce gościa z Argentyny nie było karnego? Bo tego nie ogarniam. Niby co taka ręka nie ma wpływu na dalszy przebieg gry?...staram się to zrozumieć, ale nie ogarniam.
ja nie mam zielonego pojęcia jak trzeba zagrać ręką żeby był karny :/ ewidentny błąd techniczny obrońcy który nie trafia czysto głową i zatrzymuje piłkę ręką, a turek coś tam pokazuje po varze do nigeryjczyków że piłka zjechała po głowie i dopiero w rękę i nie ma karnego. Brak słówMógłby się ktoś racjonalnie wypowiedzieć dlaczego przy tej ewidentnej ręce gościa z Argentyny nie było karnego? Bo tego nie ogarniam. Niby co taka ręka nie ma wpływu na dalszy przebieg gry?...staram się to zrozumieć, ale nie ogarniam.
Dlatego że miałem Nigerię, Szwecję przy #%#($)#$)$ varciniaku a wczoraj Iran - wszystko wydrukowane...Mógłby się ktoś racjonalnie wypowiedzieć dlaczego przy tej ewidentnej ręce gościa z Argentyny nie było karnego? Bo tego nie ogarniam. Niby co taka ręka nie ma wpływu na dalszy przebieg gry?...staram się to zrozumieć, ale nie ogarniam.
Ja zamknąłem po podwojeniu stawki przy wyniku 8:1. Gambit ostatecznie wygrało, więc kto grał do końca tak samo naGambit WIN @2.50 bet563
Sorka za lenia ale czy zakłady w TOTO są też z CSa? Nie sprawdzałem a już się wylogowałem i przy próbie ponownego zalogowania wyświetla się aktywna sesja ????Ja zamknąłem po podwojeniu stawki przy wyniku 8:1. Gambit ostatecznie wygrało, więc kto grał do końca tak samo na
Dzisiaj 4/4 typy z CS’a, jednego nie podałem na forum (z najmniejszym kursem @2.20). Reszta jak w masło: 2.70, 2.60 i teraz 2.50, same underdogi :dance::dance::dance: