>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Idę w bezpieczne wersje:
26.06.2018
Nigeria - Argentyna typ: handicap 2-0 Nigeria @1.58
Islandia - Chorwacja X2 @1.23
ako: 1.94
stawka: 4j
bukmacher: Bet-at-home

p.s. Argentyna np. wygra jednym golem to typ na Nigerię wchodzi. Wygra 2 golami = typ nie wchodzi
:cash::cash::cash::cash ???? ziekuje za uwagę. Kolejny plus ✅✅✅✅
Jak ja nie trawie tej zbieraniny argentyńskiej. Oby odpadli z Francją

Otrzymane punkty reputacji: +15
U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
Nigeria - Argentyna 2 / +1.5 gola @1.70
Islandia - Chorwacja 2 / +1.5 gola @2.25
ako: 3.82
✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅
Brawo brawo brawo! Co za piekny wieczor!
Trabilem o tej chorwacji od wczoraj jeszcze jak kurs byl lepszy pany ???? mam nadzieje ze ktos skorzystal bo widzialem ze czaro gral, jutro dam kolejne typy. Pozdro !!! ????

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Mógłby się ktoś racjonalnie wypowiedzieć dlaczego przy tej ewidentnej ręce gościa z Argentyny nie było karnego? Bo tego nie ogarniam. Niby co taka ręka nie ma wpływu na dalszy przebieg gry?...staram się to zrozumieć, ale nie ogarniam.

luque 3,6K

luque

Użytkownik
Mógłby się ktoś racjonalnie wypowiedzieć dlaczego przy tej ewidentnej ręce gościa z Argentyny nie było karnego? Bo tego nie ogarniam. Niby co taka ręka nie ma wpływu na dalszy przebieg gry?...staram się to zrozumieć, ale nie ogarniam.
Sedzia pokazywal ze sie odbila od glowy, zapewne chodzilo mu o to ze bylo to niecelowe

marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
ja nie mam zielonego pojęcia jak trzeba zagrać ręką żeby był karny :/ ewidentny błąd techniczny obrońcy który nie trafia czysto głową i zatrzymuje piłkę ręką, a turek coś tam pokazuje po varze do nigeryjczyków że piłka zjechała po głowie i dopiero w rękę i nie ma karnego. Brak słów

A 30,4K

atr

Użytkownik
Dlatego że miałem Nigerię, Szwecję przy #%#($)#$)$ varciniaku a wczoraj Iran - wszystko wydrukowane...

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Gambit WIN @2.50 bet563
Ja zamknąłem po podwojeniu stawki przy wyniku 8:1. Gambit ostatecznie wygrało, więc kto grał do końca tak samo na ✅✅✅
Dzisiaj 4/4 typy z CS’a, jednego nie podałem na forum (z najmniejszym kursem @2.20). Reszta jak w masło: 2.70, 2.60 i teraz 2.50, same underdogi :dance::dance::dance:

Otrzymane punkty reputacji: +14
kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Ja zamknąłem po podwojeniu stawki przy wyniku 8:1. Gambit ostatecznie wygrało, więc kto grał do końca tak samo na ✅✅✅
Dzisiaj 4/4 typy z CS’a, jednego nie podałem na forum (z najmniejszym kursem @2.20). Reszta jak w masło: 2.70, 2.60 i teraz 2.50, same underdogi :dance::dance::dance:
Sorka za lenia ale czy zakłady w TOTO są też z CSa? Nie sprawdzałem a już się wylogowałem i przy próbie ponownego zalogowania wyświetla się aktywna sesja ????

RBR1one 552,5K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Jak ktos mial over 1.5 strzalow celnych na bramke Messiego to ma zaliczony ten strzal w slupek jako celny takze 2 celne uzbieral. Zrodlo oficjalna strona FIFA. Ten strzal z wolnego w slupek zaliczony jako celny bo bramkarz musnal palcami.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom