Weszło.fm polecam.Czekam na studio po meczu a tu 15 minut reklam 3 minuty i zaproszenie do tvp sport, które trwało 2 minuty. Żenada.
na sofascore 5 (pewnie policzyli z tym co był przywilej korzyści), na raporcie fifa 4 także myślę że na plusMessi faulowany over 2.5 w żółtym ziemniaku po 1.45 +happy hours do dubelka jak komuś brakuje
Kicha 0:2LA Fiorita --Lincoln btts @3.60
Over 2.5 mecz @ 2.40
Sts
Nie gram u polskich bukmacherów, więc nie wiem jak wygląda oferta w TOTO, ale wydaje mi się, że raczej powinno być. Pytanie tylko czy na wszystkie turnieje czy tylko jakieś wybrane.Sorka za lenia ale czy zakłady w TOTO są też z CSa? Nie sprawdzałem a już się wylogowałem i przy próbie ponownego zalogowania wyświetla się aktywna sesja ????
ja odkąd są Mistrzostwa Świata w ogóle nie sprawdzam pozostałej oferty. ???? Skupiony jestem na samych mistrzostwach.gratki, Panowie cos na nocke gracie? ????
Ja od kiedy na totolotku gram bez podatku w zasadzie tez, ale lubie robic pieniadze rowniez w miedzy czasie hahaja odkąd są Mistrzostwa Świata w ogóle nie sprawdzam pozostałej oferty. ???? Skupiony jestem na samych mistrzostwach.
Zero komunikacji i zgrania. Takich rund nie tracą ludzie nawet na meczmejkerach...Luminosity WIN @2.20 bet563
Luminosity win 2 mapa 2.25
No jasne i passa przerwana akurat jak zagralemNa noc daje Nashvile wygra graja z Indy Eleven pilka nozna USL, kurs 1,9 (Etoto) dobra seria u siebie niech zostanie podtrzymana.