55 zdebus Użytkownik Czerwiec 26, 2018 #1221 Mobilna tez?:》 Kliknij aby rozwinąć... Albo delta dedia player 5 euro i na 3 urządzenia włącznie z HBO canal plusy i mobile one
Mobilna tez?:》 Kliknij aby rozwinąć... Albo delta dedia player 5 euro i na 3 urządzenia włącznie z HBO canal plusy i mobile one
14 kecaj14 Użytkownik Czerwiec 26, 2018 #1222 przegladarka Puffin na androida i na spokoju ogladasz ???? Leo co uderzyl! ???? Kliknij aby rozwinąć... Oglądasz Chorwatów? Coś klepią czy podobna sytuacja co Dania-Francja?
przegladarka Puffin na androida i na spokoju ogladasz ???? Leo co uderzyl! ???? Kliknij aby rozwinąć... Oglądasz Chorwatów? Coś klepią czy podobna sytuacja co Dania-Francja?
120 ciopa1994 Użytkownik Czerwiec 26, 2018 #1223 Brawo Leo kursik 1,85 siedzi szybciutko ???? Maradona w takiej euforii , ze chyba bedzie musial od Kolumbijczykow koke odkupić ???? Kliknij aby rozwinąć... Chyba już miał odkupioną ????
Brawo Leo kursik 1,85 siedzi szybciutko ???? Maradona w takiej euforii , ze chyba bedzie musial od Kolumbijczykow koke odkupić ???? Kliknij aby rozwinąć... Chyba już miał odkupioną ????
B 35,1K bukovina Użytkownik Czerwiec 26, 2018 #1224 Teraz tylko Islandczycy musza faulowac, zeby miec wiecej przewinień ????
U 0 Usunięty użytkownik 46969 Gość Czerwiec 26, 2018 #1225 Oglądasz Chorwatów? Coś klepią czy podobna sytuacja co Dania-Francja? Kliknij aby rozwinąć... na razie spokoj, ale powinni ogarnac
Oglądasz Chorwatów? Coś klepią czy podobna sytuacja co Dania-Francja? Kliknij aby rozwinąć... na razie spokoj, ale powinni ogarnac
B 35,1K bukovina Użytkownik Czerwiec 26, 2018 #1226 Chyba już miał odkupioną ???? Kliknij aby rozwinąć... Moj blad , chodziło mi , ze więcej odkupić ????
Chyba już miał odkupioną ???? Kliknij aby rozwinąć... Moj blad , chodziło mi , ze więcej odkupić ????
14 kecaj14 Użytkownik Czerwiec 26, 2018 #1227 na razie spokoj, ale powinni ogarnac Kliknij aby rozwinąć... Mam nadzieję bo dzisiaj miałbym sporego pecha ????
na razie spokoj, ale powinni ogarnac Kliknij aby rozwinąć... Mam nadzieję bo dzisiaj miałbym sporego pecha ????
B 35,1K bukovina Użytkownik Czerwiec 26, 2018 #1228 Ciekawe czy Islandia ma plan na gre z kontry czy nie sa w stanie zdominowac ????
761 pro100 Użytkownik Czerwiec 26, 2018 #1229 San Marino - Norwegia - SM handi +29.5 W San Marino gra pełno włochów mimo że kelnerowatych co z basketem maja więcej wspólnego niż Norwegia, swoją drogą nawet nie wiedziałem że mają reprezentacje w kosza.
San Marino - Norwegia - SM handi +29.5 W San Marino gra pełno włochów mimo że kelnerowatych co z basketem maja więcej wspólnego niż Norwegia, swoją drogą nawet nie wiedziałem że mają reprezentacje w kosza.
623,2K czaro82 Użytkownik Czerwiec 26, 2018 #1230 Brawo Leo kursik 1,85 siedzi szybciutko ???? Maradona w takiej euforii , ze chyba bedzie musial od Kolumbijczykow koke odkupić ???? Kliknij aby rozwinąć... ... w przerwie na stówe pójdzie do kibelka przypiętrolić w trąbę, ma przy sobie pół palucha jestem pewien
Brawo Leo kursik 1,85 siedzi szybciutko ???? Maradona w takiej euforii , ze chyba bedzie musial od Kolumbijczykow koke odkupić ???? Kliknij aby rozwinąć... ... w przerwie na stówe pójdzie do kibelka przypiętrolić w trąbę, ma przy sobie pół palucha jestem pewien
U 0 Usunięty użytkownik 46969 Gość Czerwiec 26, 2018 #1231 Mam nadzieję bo dzisiaj miałbym sporego pecha ???? Kliknij aby rozwinąć... dadza rade, Islandia znowu zacznie rekawami oddychac, chociaz inny rejon Rosji to i tak cieplo i trzeci mecz
Mam nadzieję bo dzisiaj miałbym sporego pecha ???? Kliknij aby rozwinąć... dadza rade, Islandia znowu zacznie rekawami oddychac, chociaz inny rejon Rosji to i tak cieplo i trzeci mecz
B 35,1K bukovina Użytkownik Czerwiec 26, 2018 #1233 ... w przerwie na stówe pójdzie do kibelka przypiętrolić w trąbę, ma przy sobie pół palucha jestem pewien Kliknij aby rozwinąć... No baa , swoj swego zawsze rozpozna ???? nie ma co , ma gosc zdrowie , a juz kiedys byl wrakiem przez chwile
... w przerwie na stówe pójdzie do kibelka przypiętrolić w trąbę, ma przy sobie pół palucha jestem pewien Kliknij aby rozwinąć... No baa , swoj swego zawsze rozpozna ???? nie ma co , ma gosc zdrowie , a juz kiedys byl wrakiem przez chwile
2,2K afrykamen Użytkownik Czerwiec 26, 2018 #1234 Tenis, Galovic @ 8 za pol Galovic 2 set @ 3.20 Kliknij aby rozwinąć... Dzieki galovic
B 35,1K bukovina Użytkownik Czerwiec 26, 2018 #1235 Pasuje by teraz Islandia strzeliła bo wtedy Chorwaci beda mega dominować i powinny posypać sie faule Islandczyków
Pasuje by teraz Islandia strzeliła bo wtedy Chorwaci beda mega dominować i powinny posypać sie faule Islandczyków
14 kecaj14 Użytkownik Czerwiec 26, 2018 #1238 Tiaa Chorwaci coś czuje pograją jak Francuzi ewentualnie wbiją jedną bramkę.
K 0 kropson1988 Gość Czerwiec 26, 2018 #1239 Maradona hahaha co ujęcie na niego w końcówce pierwszej połowy
B 35,1K bukovina Użytkownik Czerwiec 26, 2018 #1240 Typ na wiecej fauli Islandii raczeh słabo ... sędzia tez gwiŻdże na nich wszytsko a na Chorwatach stykowe puszcza...
Typ na wiecej fauli Islandii raczeh słabo ... sędzia tez gwiŻdże na nich wszytsko a na Chorwatach stykowe puszcza...