zdebus
Użytkownik
Albo delta dedia player 5 euro i na 3 urządzenia włącznie z HBO canal plusy i mobile oneMobilna tez?:》
Albo delta dedia player 5 euro i na 3 urządzenia włącznie z HBO canal plusy i mobile oneMobilna tez?:》
Chyba już miał odkupioną ????Brawo Leo kursik 1,85 siedzi szybciutko ???? Maradona w takiej euforii , ze chyba bedzie musial od Kolumbijczykow koke odkupić ????
na razie spokoj, ale powinni ogarnac
Moj blad , chodziło mi , ze więcej odkupić ????Chyba już miał odkupioną ????
Mam nadzieję bo dzisiaj miałbym sporego pecha ????na razie spokoj, ale powinni ogarnac
... w przerwie na stówe pójdzie do kibelka przypiętrolić w trąbę, ma przy sobie pół palucha jestem pewienBrawo Leo kursik 1,85 siedzi szybciutko ???? Maradona w takiej euforii , ze chyba bedzie musial od Kolumbijczykow koke odkupić ????
dadza rade, Islandia znowu zacznie rekawami oddychac, chociaz inny rejon Rosji to i tak cieplo i trzeci meczMam nadzieję bo dzisiaj miałbym sporego pecha ????
No baa , swoj swego zawsze rozpozna ???? nie ma co , ma gosc zdrowie , a juz kiedys byl wrakiem przez chwile... w przerwie na stówe pójdzie do kibelka przypiętrolić w trąbę, ma przy sobie pół palucha jestem pewien
Dzieki galovic