Żółtko powinno być za ten stempel na nodze. Ale widać, że już na wkurwieniu jest, w samej końcówce 3 wślizgi zrobił. Kolumbijczycy lubią dodać od siebie, mam nadzieje że wędki nie dostanie od Nawałki w połowie i dogra do końca.To co, Góralski kartka @3.60 bet563
Jak ja napisałem parę dni temu w dziale wokół białoczerwonych, że posadziłbym na ławce Lewego to usłyszałem, że jestem pijany itd.Zastanawiam się, czy w tej reprezentacji skończy się kiedyś ten mit " świętej krowy " tzn Lewandowskiego.
Ile on w tej połowie strat zaliczył? Nawet jednego słowa krytyki na jego temat nie usłuszeliśmy...
Dokładnie, oby Nawałka go nie zdjął, bo on prosi się o kartkę.Żółtko powinno być za ten stempel na nodze. Ale widać, że już na wkurwieniu jest, w samej końcówce 3 wślizgi zrobił. Kolumbijczycy lubią dodać od siebie, mam nadzieje że wędki nie dostanie od Nawałki w połowie i dogra do końca.
Na tych mistrzostwach oddał tylko jeden celny strzał (z wolnego z Senegalem) a jak strzelił najwięcej bramek w eliminacjach to już w tv i prasie mokro mieli.Jak ja napisałem parę dni temu w dziale wokół białoczerwonych, że posadziłbym na ławce Lewego to usłyszałem, że jestem pijany itd.
Właśnie o to chodzi...Lewandowski drugi mecz już nic kompletnie nie pokazuje. NIC !
Szwecja zaczęła grac lepiej bez Ibrahimovica...Jak ja napisałem parę dni temu w dziale wokół białoczerwonych, że posadziłbym na ławce Lewego to usłyszałem, że jestem pijany itd.
Właśnie o to chodzi...Lewandowski drugi mecz już nic kompletnie nie pokazuje. NIC !
Obecnie to do zejścia Beres, Piszczek na PO, 433 i Grosik na skrzydło, bo oczy krwawią jak sie ogląda Lewego gdzieś na skrzydle albo w środku pola.Góralski raczej zejdzie a wejdzie Milik. Aby wzmocnić atak.