>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Faule na zawodniku w tym śmieszku 1xb to gdzie jest ? Bo patrzę na &quot;statystyki gracza&quot; i nie ma w &quot;faulach&quot; też nie ma ... Może za szybko ? Chodzi mi o mecz Nigeria - Argentyna

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Brawo gavrilova, trzeba się było postarać żeby to przesrać ;)
Żenada, już w drugim secie to wyglądało jakby nie chciała wygrać tego, a to co zrobiła przy 6*-5 i w tb majstersztyk. Isia leci w next rundzie choćby trafiła na zawodniczkę bez ręki

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Ten Giroud jest tak obrzydliwie słaby, woli się położyć bez faulu niż postarać się coś zrobić z piłką. Denerwujący zawodnik, jedynie z główki coś potrafi.

xbrajanx 35,3K

xbrajanx

Użytkownik
lekko
under 0,5 gola w meczu Francji z Danią @5,6 Fortuna ✅ ✅
i Australia DNB @2,02 Fortuna
⛔ ⛔
Australia zawiodła, ale ten under nie grałem bez powodu. Przed meczem wszedłem na fantasy tvp i patrzyłem z ciekawości na mój skład, zobaczyłem że Eriksen został oceniony, a w szczegółach były punkty za remis i czyste konto. Oczywiście uznałem to za pomyłkę ale spróbowałem :movember::movember:
dobrze że za dużo nie grałem tej Australii to chociaż jakiś mały plusik, ale ta pomyłka tvp to chyba wyczuli wynik

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
A zagram sobie żeby się lepiej oglądało, nie lubię typować takich meczów, gdzie obie drużyny będą najbardziej zadowolone z remisu. Bo taka Dania może próbować walczyć żeby uniknąć Chorwacji.
Dembele asysta @4.5
Griezman asysta @5
Sisto ponad 0.5 celnego strzału @2.4
4x ⛔
Niestety, nikt nie chciał tego wygrać

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom