U
2,7K
uzytkownik-148179
Użytkownik
Peru też powinno gryźć trawę ????
Peru też powinno gryźć trawę ????
Dla mnie Australia - Peru siądzie over jak złotoWidzicie gdzieś over 2,5 bramki w dzisiejszych meczach MŚ? Ja uważam że najbardziej prawdopodobny overek to w meczu Nigerii.
NiestetySarawak Malezja over 3.5 gola
@3.55
No właśnie Peru gra ładnie ale nie wbiło jeszcze żadnej bramki a jeśli chodzi o Australię to jakoś nie wierzę że stać ich na pogrom Peru. Z drugiej strony reprezentanci Peru mają mecz o honor więc tu wszystko się wydarzyć może. Kurs w totku to 1,8 na overek 2,5.Dla mnie Australia - Peru siądzie over jak złoto
I cyk malyna :dance: Piękne kursy z CS’a od rana.Na czuja, HellRaisers WIN @2.60 188bet
ja pie.. ???? wy to serio gracie w ziemniakach czy robicie sobie jaja ? po odciągnięciu podatku z 1,80 robi się 1,50 przecież chlopcy. Na asianconnect dla porównania jest 1,93 ????No właśnie Peru gra ładnie ale nie wbiło jeszcze żadnej bramki a jeśli chodzi o Australię to jakoś nie wierzę że stać ich na pogrom Peru. Z drugiej strony reprezentanci Peru mają mecz o honor więc tu wszystko się wydarzyć może. Kurs w totku to 1,8 na overek 2,5.
Hmmm..może i masz racje. Piłkarze nie od dziś wiadomo,że inteligencją nie grzeszą i najbardziej walczą w meczach o nic lub o tzw honor...tak jak np wczoraj Maroko.Peru też powinno gryźć trawę ????
W totolotku, czy fortunie zagrasz bez podatku teraz.ja pie.. ???? wy to serio gracie w ziemniakach czy robicie sobie jaja ? po odciągnięciu podatku z 1,80 robi się 1,50 przecież chlopcy. Na asianconnect dla porównania jest 1,93 ????
W dniu meczu naszej reprezentacji grasz bez podatku tylko ako musi być 2 a w pozostałe dni tez bez podatku tylko ako 2 i kursy nie mniejsze niż 1,30:yes:W fortunie masz gre bez podatku bez żadnych ograniczeń na godzinę przed każdym meczem.U ziemniaków można czasami wyższe kursy złapać.ja pie.. ???? wy to serio gracie w ziemniakach czy robicie sobie jaja ? po odciągnięciu podatku z 1,80 robi się 1,50 przecież chlopcy. Na asianconnect dla porównania jest 1,93 ????
1. Kto gdzie gra to indywidualna sprawa ????ja pie.. ???? wy to serio gracie w ziemniakach czy robicie sobie jaja ? po odciągnięciu podatku z 1,80 robi się 1,50 przecież chlopcy. Na asianconnect dla porównania jest 1,93 ????