>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Rosja bez jednego ze swoich lepszych graczy- Golovina. Czyżby Stasiu oszczędzał go na dalsze boje? Ja po ukazaniu się składów do posiadania piłki,które podawałem i gram grubo gram terazjeszcze win Urugwaju. Rosja była tak krytykowana przed Mundialem a tak naprawdę nie mieli jeszcze godnego przeciwnika. Zobaczymy jak się zaprezentują z turniejową drużyną. Urugwaj win 2.70

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Zbyt emocjonalnie panowie podchodzicie do kitajca. Zaraz pella dostanie wylewu, połamie się i wtedy będzie wychwalanie Japończyka ^^ . Spokojnie tu się jeszcze wszystko może zdarzyć
Jak to sugita przegra to straci bardzo dużo punktów w rankingu. Jak na moje to bierze 3go seta.
✅✅ ✅
Tak jak mówiłem, kitajec się męczył ale pella standardowo dostaje wylewu, łamie się i mecz dla sugity ????
Gdzie ci co już rozliczali na minus ???? ?

Otrzymane punkty reputacji: +2
cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Ogólnie to ciężkie te mecze w Turcji będą. Czyste niebo, nie schodzi poniżej 30 stopni, parówa i grzeje jak trzeba. Nie wszyscy się będą spuszczać w takich warunkach, już nawet pomijając fakt, że za kilka dni Wimbledon.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
już w tamtym roku upały w turcji spowodowały kilka rzeczy i zasłabnięć, pamiętam mecz bagiety chyba własnie z sugitą gdzie się przewracał na korcie
bachinger dociągnij do tb a tam to już 50/50 będzie

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Arabia - Egipt: BTS + o4.5 rożnego w 1 połowie = ako @4.51 fortuna
Spodziewam się radosnej gry od bramki do bramki, nie powinno być skupienia na obronie tak bardzo jak na ataku imo.

czaro82 504,2K

czaro82

Użytkownik
...jak ktoś gra w Uni to zakład specjalny Suarez asysta &amp; Cavani gol &amp; Godin ::zoltakartka: @ 26
za cztero-pak :beer: jaknajbardziej do gry ;)

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
na wimbledonie w decydującym secie nie ma tb nawet w kwalach, mój błąd
brawo bachinger, teraz dawaj po mecz.
Bachinger @2,02
✅✅✅ wymęczył a bronił 4 meczowych
pytanie czy jest szansa że Arabia będzie mieć u54% posiadania piłki bo zamyka mi gruby kupon i nie wiem czy kontrować

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom