>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Jak to sugita przegra to straci bardzo dużo punktów w rankingu. Jak na moje to bierze 3go seta.
Btw co tu taka cisza? 2 lata się nie udzielałem , od dwóch dni wróciłem a tu na forum umieralnia jak cholera. Kto z modów i administracji został ze starego składu?

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Zbyt emocjonalnie panowie podchodzicie do kitajca. Zaraz pella dostanie wylewu, połamie się i wtedy będzie wychwalanie Japończyka ^^ . Spokojnie tu się jeszcze wszystko może zdarzyć

adik1992 551,7K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Istomin @2,25✅
Opelka - Krueger o22,5 @1,69✅
King Kevin @1,69⛔
bachinger już cos kombinuje, miał przełamanie na początku drugiego seta to od razu oddał, w 9 gemie miał bp nie wykorzystał i następnie oddał swój serwis i seta. Oby trzeciego ogarnął

K 0

kropson1988

Gość
Czy u kogoś z użytkownika forum grającego w 1xbet również nie ma w tym momencie żadnych wydarzeń na żywo czy tylko u mnie coś się zrobiło z tą stroną ? Bo ciężko mi uwierzyć , że nie ma na ten momonet żadnych wydarzeń .

adik1992 551,7K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Galan 1s 6-1 pewnie wygrał. teraz się męczy s 2
to że wygrał pierwszego seta 6:1 nie znaczy że drugiego tez tak wygra. Często jest nawet tak że zawodnik po wygraniu 1 seta np. 6:1 drugiego przegrywa 0:6

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom