remis i over 2,5 :]to chyba było na odwrót, falcao chciał a glik machnął ręką.
Japonia i Over 2.5
Za to Ty jesteś takim typowym januszowym fanem Christiano Leo Lewandowskiego. On jest super bo przecież gra w Bayernie i w ogóle pójdzie do Realu. To nasza wielka gwiazda.Fachowiec się znalazł
Takich "fahofcuf" to od dzisiaj mamy na pęczki ????
Zurawski ?Pany mam pytanie. Kto jest w studiu z Mila i Kurowskim?
Tak, to Maciej ŻurawskiTo jest żuraw, tak się zmienił? Bo tu zakład poszedł, wg mnie to nie Żuraw ;d
Polska na nie te progi niestetyhttps://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=MzQyMDI4NTc1NDgyMjMwMDqbsRcTqLb7CnNe8BI=&kind=MAIN
Nie wiem czy doczekam Polaków, już piję zdrowie Anglików ????
Polska win @3.35 fortuna
Szczerze to już nie chciałem kombinować. Kupon trochę na wariata. Oprócz tego siadło jeszcze over 2.5 i over 3.5 za większą stawkę, które zagrałem tak aby nie przekroczyć tych 2200 złByl ???? o to rozbic na 3 kupony tak zeby w zadnym nie byla przekroczona wygrana 2280 to bys 700zl mial wiecej w kieszeni a tak to dofinansowales zlodziei z rzadu. Oczywiscie gratki za ustrzelony kurs.
Runda przy 15-13 dla Windigo podsumowała dzisiejszy dzień, dobrze że to już koniec. sry ????cs
Kinguin - Windigo (1 mapa) @2 1xbet
overpasa powinni ugrać, jeśli tak się stanie to później można iść w zwycięstwo pingwinów.